Vega

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Ура, добавили инфу, до когда действует интернет по акциям. Раньше только звонить надо было
my.vega.ua.png

Місто
Одесса
Если надо, мой код:
Персональний промо-код: 7757813
Ввести код можно в течений 14 дней после активаций услуги интернет. Код дает 2 месяца бесплатного интернета.

Місто
Київ
Телефон
Poco m4 pro 5g
А до райцентрів коли воно дійде? (

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Vega telecom дбає про інтернет-зв'язок по всій Україні. Через зростання цін на різні ресурси ми змушені змінити вартість надання послуги. З 01.06.23 вартість Вашого тарифного плану «Gigabit Home» становитиме 240 грн. Детальніше: 0 800 60 00 60

Місто
Киев
Телефон
iPhone 4s, 5s, 12
Шановний абоненте! Інформуємо, що з 01.06.23 Ваш тарифний план послуги Інтернет зміниться на «Gigabit Home Loyal23». Абонплата – без змін. Детальніше: 0 800 60 00 60
Отакє, щось творять

Місто
Київ
Телефон
Zenfone 10
Знову 23:45 та відвал інтернету. Цього разу лише 5 хвилин повної відсутності. Скарги у нкрзі мають якийсь сенс чи лише відключення?

Місто
Киев
Телефон
iPhone 4s, 5s, 12
начали предупреждать, что инет как обычно ночью потухнет)) спасибо и на этом

Інформуємо, що 30.05.2023 у проміжок часу з 01:00 до 01:30 будуть проводитись планові технічні роботи на мережі Vega.
Очікується відсутність доступу в Інтернет до 10 хвилин.

Приносимо вибачення за можливі незручності!

Місто
Київ
Телефон
Zenfone 10
Неділя, білий день на дворі. Вєга знову у відключці.

Думайте, перш ніж підключати це ***но
Странно, у меня все отлично. Не помню чтобы хоть раз проблемы были
Вкрай дивно, тому що навіть підтримка по телефону повідомила, що проблеми по всій країні :))

Місто
Київ
Телефон
Zenfone 10
Вєга вже трошки кумарить. У понеділок тупо посеред робочого дня я лишаюсь без інтернету на 2 години. При чому гарячка повідомляє, що це не глобальна проблема, а локальна, при цьому на 2й хвилині діагностики, що це не я баран, а у них руки криві – скидають виклик. Сьогодні зранку також двічі були короткочасні відключення/переключення/казнащо невідомого походження.

Такого бидлячого сервісу я давно ніде не зустрічав...

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Хотів мамі підключити як резервний на випадок блекаутів, на сайті вони пишуть до 12 годин роботи без світла, і нахіба такий gpon потрібен? Якщо той самий ланет поставив потужний акум на будинок і обіцяє 18-20 годин без світла. Будем шукати інший гпон.

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
і нахіба такий gpon потрібен? Якщо той самий ланет поставив потужний акум на будинок і обіцяє 18-20 годин без світла. Будем шукати інший гпон.
Малоімовірно, що ви знайдете щось краще у GPON (і чесніше) ніж 12 годин. У Вінниці при постійних блекаутах один з провайдерів оптики обіцяв максимум 4 години і тримав 3-3.5, а всі інші, хто обіцяли більше, не показували результатів кращих за 6 годин. Думаю, "теоретичні" цифри розглядати немає сенсу. В мене Ланет на будинку пише 16 годин, але я дуже сумніваюсь у реальності такої цифри, і сподіваюсь лише, що нам не доведеться наживо її перевіряти.

Зверху