Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Дніпро
Телефон Xiaomi 14t, оператор Київстар, включена функція Volte, ця функція працює добре до того моменту, поки десь не стане поганий зв'язок, тобто наприклад заходиш у ліфт і Volte пропадає і не працює, і коли зв'язок знову стає гарним, то назад автоматично не підключається, треба або перезавантажувати пристрій, або включати режим польоту, щоб пройшло перепідключення до мережі, якщо телефон перемикається в режим 3G (H або H+), а потім повертається в 4G, то VoLte не активний, допомагає тільки перезавантаження або режим польоту. Така ситуація як у ліфті, де поганий рівень сигналу 4G.
Підкажіть, як зробити, щоб Volte автоматично підключалося після нормалізації якості сигналу?
На 12T теж таж така біда,в кіевстарі відморозились

Місто
Дніпро
Доброго дня! У мене питання стосовно послуги VoWiFi.
Коли я її активую, до мене не можуть додзвонитись, в той час, коли я телефоную без проблем. Телефон iPhone 16 Pro, також пробував на iPhone XS. В чому може бути проблема?

Місто
Монастирище
Телефон
Iphone 16 pro
У мене на iPhone 16 Pro такої проблеми немає, і все працює ідеально. Можливо, варто спробувати на різних Wi-Fi роутерах різних провайдерів.

Місто
Дніпро
Потрібно щоб було активовано LTE? У мене в квартирі погане покриття, і я перемикаю на 3G, і вимикаю сотові дані (мобільний интернет).

Місто
Dnipro
Потрібно щоб було активовано LTE? У мене в квартирі погане покриття, і я перемикаю на 3G, і вимикаю сотові дані (мобільний интернет).
LTE не потрібне. Все вірно робите що перемикаєте на 3G та вимикаєте сотові дані.
Спробуйте вимкнути усі переадресації ##002#, та відключити послуги (На зв’язку) Хто дзвонив, Повідомити про мене, якщо вони підключені.

Місто
Дніпро
Всі ці послуги неактивні. Зверху в статусі відображається Kyivstar VoWifi. Я телефоную без проблем (і різниця в якості зв'язку відчутна), але до мене ні, просто тиша, і скидання.

Місто
Dnipro
Зверху в статусі відображається Kyivstar VoWifi. Я телефоную без проблем (і різниця в якості зв'язку відчутна), але до мене ні, просто тиша, і скидання.
Це постійно так коли активний VoWiFi? Не пробували авіарежим, перезавантаження і після цього прийняти дзвінок? І це якщо з будь-якого іншого оператора не можуть додзвонитися, або з я когось конкретного?

Місто
Дніпро
Всі ці послуги неактивні. Зверху в статусі відображається Kyivstar VoWifi. Я телефоную без проблем (і різниця в якості зв'язку відчутна), але до мене ні, просто тиша, і скидання.
Це хвороба Кіевстар, якщо він звернетесь до оператора і розповісте про проблему вам запропонують купити новий пристрій айфон 18 про плюс макс))

Місто
Лозовая
Доброго дня! У мене питання стосовно послуги VoWiFi.
Коли я її активую, до мене не можуть додзвонитись, в той час, коли я телефоную без проблем. Телефон iPhone 16 Pro, також пробував на iPhone XS. В чому може бути пробле
Когда на телефоне включен ВПН, то WoWiFi работать не будет.Значек показывать будет,а дозвониться будет нельзя.
Post automatically merged:

Пробував на Poco F5, там повертається все автоматично, але на ньому процесор Snapdragon. Також пробував на Redmi note 13 pro+, на ньому не працює, тобто така сама картина як і на моєму 14t, в Redmi процесор mediatek. складається враження що смартфони із mediatek так себе поводять. Прошивка на усіх телефонах остання, тай на всіх HayperOS.
У меня 14Т, всё работает отлично.Единственное я на Киевстаре поставил принудительно LTE onli (только 4G),на Vodafone такой проблемы нет, потому что покрытие лучше в моём городе.

Останнє редагування:
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Можливо iPhone переключається на VoLTE (так він працює), але через поганий зв'язок до вас не можна додзвонитись на VoLTE.

Вкладення

• Знімок екрана 2025-03-27 192127.png
    Знімок екрана 2025-03-27 192127.png
    32.9 КБ · Перегляди: 41

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Когда на телефоне включен ВПН, то WoWiFi работать не будет.Значек показывать будет,а дозвониться будет нельзя.
На телефоне постоянно активен VPN с немецким IPv4/6, в котором настроена блокировка рекламы, и входящие звонки успешно проходят как на Киевстар, так и Vodafone.

Місто
Дніпро
...складається враження що смартфони із mediatek так себе поводять.
Треба дивитися який профіль модему використовується в цих телефонах. Це можна побачити в інженерному меню. Скоріше за все, ROW (загальний профіль). Тут треба до виробника пристрою через застосунок Відгук і повідомити про цю проблему. Також можна спробувати вибрати інший профіль модему.
Де саме дивитись профіль модему, можно скрін?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Big_Garey, якщо пристрій має процессор MediaTek, то в інженерному меню; якщо процесор Snapdragon, то через ПК у застосунку PDC з набору QPST.

Місто
Київ
Власник Pixel 8 pro, оператор КС. Начитався форуму. Через оператора ввімкнув volte, 2 дні все добре, але потім зрозумів що після зон з поганим покриттям (ліфти) відпадає ims і мені не можуть дозвонитись. Спробував вимкнути на телефоні волту і тоді мені просто зажди не можуть дозвонитись. Подзвонив у техпідтримку сказали займаються, поки ввімкнув постійне lte only і о диво! Все працює! Але чи на довго?
По vowifi питань нема, працює без проблем. Водафон на другій сімці, з грудня працює все без жодних нарікань і милиць, просто працює з коробки.
А! І ще оператор сказала що за 3 місяці пікселі повинні додати у підтримувані девайси, але це ж київстарість...

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
Власник Pixel 8 pro, ... Водафон на другій сімці, з грудня працює все без жодних нарікань і милиць, просто працює з коробки.
прикольно, сам оператор пише
Зверніть увагу, що смартфон має бути офіційним та призначеним для використання в Україні.
а у київстара таке формулювання, якщо телефон у списку є, але volte не працює
Ви придбали телефон за кордоном або модель випущена не для загального ринку.
anyway побачимо, як буде на ділі, так гляди і pixel 9a може стати непоганим варіантом ціна/функціонал з коробки =)

Місто
Дніпро
Власник Pixel 8 pro, оператор КС. Начитався форуму. Через оператора ввімкнув volte, 2 дні все добре, але потім зрозумів що після зон з поганим покриттям (ліфти) відпадає ims і мені не можуть дозвонитись. Спробував вимкнути на телефоні волту і тоді мені просто зажди не можуть дозвонитись. Подзвонив у техпідтримку сказали займаються, поки ввімкнув постійне lte only і о диво! Все працює! Але чи на довго?
По vowifi питань нема, працює без проблем. Водафон на другій сімці, з грудня працює все без жодних нарікань і милиць, просто працює з коробки.
А! І ще оператор сказала що за 3 місяці пікселі повинні додати у підтримувані девайси, але це ж київстарість...
Xiaomi 12T теж така біда, але мені в техпідтримки порадили купити інший пристрій))

Місто
Київ
Власник Pixel 8 pro, ... Водафон на другій сімці, з грудня працює все без жодних нарікань і милиць, просто працює з коробки.
прикольно, сам оператор пише
Зверніть увагу, що смартфон має бути офіційним та призначеним для використання в Україні.
а у київстара таке формулювання, якщо телефон у списку є, але volte не працює
Ви придбали телефон за кордоном або модель випущена не для загального ринку.
anyway побачимо, як буде на ділі, так гляди і pixel 9a може стати непоганим варіантом ціна/функціонал з коробки =)
Вмикав переставлянням сімки в самсунг і писав до оператора, години 2 і отримав смс.
Щойно покатався на ліфту, все добре. Як я розумію трабла виникає при зворотньому переході з 3г на лте, вирізаємо на телефоні 3г, нема переходу - нема проблем

Зверху