Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
вимкнув це київстарівське лайно, vowifi на s24 one ui 7.0 наразі працює некоректно, при виклику тиша, а потім відбій
Посмотри , может быть у тебя включен ВПН, тогда дозвониться нельзя будет.
впн не увімкнено, vowifi на водафон і лайфцел працює нормально

Місто
Запорожье
Redmi note 14 pro. Со вчерашнего вечера при выключенном vowifi мне никто не может дозвониться и я тоже никому не могу. С симкой lifecell все работает идеально
Post automatically merged:

*при включенном vowifi

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Redmi note 14 pro. Со вчерашнего вечера при выключенном vowifi мне никто не может дозвониться и я тоже никому не могу. С симкой lifecell все работает идеально

*при включенном vowifi
В плані роутера нічого не змінювали?

Місто
Запорожье

*при включенном vowifi
В плані роутера нічого не змінювали?
Ничего.Сейчас поставил симку в телефон и уже как 2 часа полет нормальный. Буду наблюдать

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro,S23U,S24U,S25U
На S24U работает. Странный этот KS, на более новых моделях не работает.
IMG_20250423_191848_385.jpg

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Якщо нове контрактне підключення, смартфон VoLTE сертифікований для Київстар то скільки днів треба чекати для автоматичної активації VoLTE?

Місто
Монастирище
Телефон
Iphone 16 pro

Zak

Місто
Київ
Телефон
Samsung GalaxyS24 Ultra
Сегодня пришло апрельское обновление на S25U, ползунок vowifi не появился...
Те ж саме в мене на Samsung Galaxy s25 і це дуже дивно тому що на s24 Ultra все завелось...
Та сама історія. Прилетіли обнови на самсунги с24 ультра та с25 ультра, вовайфай з'явився лише на с24 ультра.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Дивно, вже приблизно як доба як перестав працювати ВоВіфі саме на КС. Волте працює.
Редмі Ноут 10Про. Ужгород.
Раніше інколи він відвалювався, але його можна було швидко повернути, а тут не хоче.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Якщо нове контрактне підключення, смартфон VoLTE сертифікований для Київстар то скільки днів треба чекати для автоматичної активації VoLTE?
Я перейшов у грудні на контрактний тариф «Київстар». VoLTE та VoWiFi не працювало. Не чекав, щоб підключилося автоматично. Зателефонував оператору, попросив увімкнути, швидко активували ці послуги.

Місто
Луцьк
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G
Redmi Note 13 Pro 5G VNRMIXM пришло оновлення з квітневим патчем безпеки, з'явився тумблер VoWiFi. Ще не перевіряв, чи запускається
Screenshot_2025-04-24-13-26-19-170_com.android.phone.jpg

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
https://red-forum.com/t...vodafone.33177/post-2125726
по гарячим слідам, активував VoLTE послугу у чаті КС, коли сімка була в S24,
на наступний день прийшла смс про активацію, коли сімка була в Redmi 8,
реєстрацію IMS виконав на всяк випадок дзвінком на 466 з S24,
після цього VoLTE від КС працює на Redmi 8

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
В дружини на мото ж85 працює лиш вольта. Вчора був патч, але во-вайфай не робить. Є тумблер, але без вибору мобільний/вайфай тому мабуть неповноцінний. На лайфі все ок

Місто
Луцьк
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G
Redmi Note 13 Pro 5G VNRMIXM пришло оновлення з квітневим патчем безпеки, з'явився тумблер VoWiFi. Ще не перевіряв, чи запускається
Перевірив, працює ідеально. WiFi calling додав через PixelIms
Screenshot_2025-04-24-17-52-53-795_com.miui.home-edit.jpg

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Вчора в чаті подав заявку на активацію VoLTE (номер Київстар контракт). Бачу в Мій Київстар що VoLTE з'явився, але він не працює! Смартфон сертифікований, інший контрактний номер Київстар нормально з VoLTE працював. Звернувся з проханням перепідключити - сказали чекайте 15 хвилин. Але нічого не змінилося! Що робити?

Зверху