Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Монастирище
Телефон
Samsung S25
Останнє редагування модератором:

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Germany
ITnet, у мене телефон, якого немає в списку підтримуваних. Для мене головне - VoLTE, щоб дзвінок Інтернет не обривався під час дзвінка.

Місто
Ужгород
«У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.» Ця проблема ще актуальна чи вже поправили?

Місто
Ужгород
Перевипустив. VoLTE/VoWifi не відвалилось. Але є новий прикол: Тепер там де мережа і назва оператора пише капсом KYIVSTAR. У когось теж було так само?

Місто
Ужгород
Не завжди. Раніше писало UA-KYIVSTAR в назві мережі та Kyivstar в назві оператора. А тепер всюди просто KYIVSTAR ще й капсом і там і там

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Питання, коли сімка онлайн, VoWiFi може нескінченно довго триматись, чи діє те саме обмеження 10 хвилин? Бо у мене вдома КС часто переходить у вовіфі, мабуть поганенький сигнал мережі, і цей режим тримається значно довше...

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
10 хвилин не від момеету реєстрації у WiFi, а від моменту пропадання мережі.
Тобто сидиш у WiFi і раз на 9,5 хв достатньо, щоб реєстрація в мережі пробігала.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Кочевник, а хто саме перевіряє реєстрацію в мережі, ще й раз на 9,5 хвилин? Апарат, чи оператор?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Оператор. Він виставляє таймери. Апарат лиш слухає мережу, боби підсвітити свою присутність.

Місто
Львів
Телефон
Google Pixel 7
Не завжди. Раніше писало UA-KYIVSTAR в назві мережі та Kyivstar в назві оператора. А тепер всюди просто KYIVSTAR ще й капсом і там і там
Імовірно в тебе так писало тому, що сімка була дуже стара.

Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Імовірно в тебе так писало тому, що сімка була дуже стара.
Згоден, в мене зараз пише KYIVSTAR або UA-KYIVSTAR. (Нова сімка з розміром половини банківської карти)

Місто
Калуш
Телефон
Samsung M35
Трошки не зовсім в тему, але щодо "глухого звуку".

Два самсунги, в одному місті, але з різних БС.

Дзвоню я до дружини - глухий звук, ніби через ганчірку говоримо (і я її погано чую і вона мене). Набирає вона мене - звук ОК.

Зберігається тенденція, що при volte і vowifi чути краще але все одно значно гірше коли я дзвоню їй, ніж коли вона мені.

Переставив сімку в інший телефон - те саме.

Дивно, але факт.
Проблема вирішилася, коли дружина встановила на свій А52 оновлення. (мабуть то був патч + ще щось). З'явилося vowifi
але що більш важливо і прикольно - звук став однаково чудовий і коли вона дзвонить мені і коли я їй.

Тут мушу подякувати КС за роботу.

Місто
Луцьк
Щось у мене ще з'явились додаткові трабли з VoWiFi на КС (телефон Samsung A55). Мало того, що як і раніше послуга тупо перестає іноді працювати при активному значку у строці статусу. Так вже пару днів VoWiFi взагалі не вмикається, якщо не смикнути літак. Не кожен раз, але часто. У когось ще таке спостерігається?

Місто
Киев
SmartS, такий же смартфон і одна сім КС фізична а друга Єсім теж КС,обидві працюють чітко,я у Києві та київській області проживаю. Працюю на складі классу А ,Vowifi дуже виручає ,бо мережі фактично нема,ну може є по одному діленню,недозвонів нема поки що.

Місто
Стрий
Привіт!
Хто в курсі — чи працює Wi-Fi дзвінки (Wi-Fi Calling) і VoLTE від Київстару за кордоном, у роумінгу?
Хочеться знати, чи можна буде нормально дзвонити без Viber'ів і Telegram'ів, якщо є тільки Wi-Fi.

Якщо хтось уже пробував — відпишіться, будь ласка.
Дякую наперед! 🙌

Місто
Львів
Телефон
Meizu
slavik15, в першому пості все вказано(великими та червоними літерами)

• Like
Реакції: Howl
Місто
Луцьк
caTupuk, Може, дійсно ще від регіону залежить, як тут в темі писали вище.
Я вже пробував скидати в телефоні налаштування мобільної мережі і Wi-Fi - все одно нестабільно працює.
Он вчора перед сном увімкнув VoWiFi, спочатку працювало - а зранку вже ні я, ні до мене не додзвонитися.
Ще помітив, коли це відбувається і я розумію що не на зв'язку, то при вимкненні тумблера VoWiFi телефон також довго не перемикається на VoLTE (хоча 4G є, хоч і поганенький).

Зверху