Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Навіщо взагалі WoWiFi придумали якщо без мобільної мережі він не здатний працювати?
"Voice over Wi-Fi (VoWiFi) дозволяє телефонувати за допомогою будь-якої Wi-Fi мережі, якщо сигнал мобільної мережі слабкий чи нестабільний." (З сайту Київстар.)

Місто
Луцьк
Так, це дійсно лише здогадка на основі деяких спостережень. І в багатьох людей VoWiFi від КС добре працює навіть при слабкому сигналі мережі, думаю незалежно від тих бендів і т.д.

Місто
Львів
Для коректної роботи треба щоб телефон сигналізував про то скільки пройшло з моменту останньої реєстрації в мережі. Якщо сигнал LTE не стійкий то ims не може підтвердити що телефон в мережі і пройшло не більше 10хв з останньої реєстрації в мережі.
Пробуйте виставити режим 2G і перевірити наявність складнощів з дзвінками через VoWiFi

Місто
Одеса
Телефон
Ulefone Mini 20T Pro
Якщо сигнал LTE не стійкий то ims не може підтвердити що телефон в мережі
Як на мене, якщо виставити 2G, то IMS взагалі не буде працювати. Хай залишається LTE, бо мережі потрібно бачити що телефон увімкнений, а навіть за слабкого сигналу, реєстрація все одно підтримується.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
А постами вище пишуть, що працює лиш зі стабільним В7. Київстар такий київстар
Матвєй, я ж написав, що скопіював текст на сайті Київстар про послугу VoWiFi. :) А саме, у яких випадках вона потрібна.
У мене сигнал мережі скакає - 95 dBm – 117 dBm. І часто ці значення змінюються. VoWiFi рятує, тому що якість передачі голосу прекрасна: без спотворень, хрипів, клацань, переривань та скрипів.
Я мріяв про VoWiFi від Київстар, тепер воно є в мене та чудово працює.

Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
З чого напрошується висновок що зі сторони оператора вимкнуте VoWiFi не для всієї лінійки тих апаратів, а виключно для мого номеру.
У тебе не працює технологія VoWiFi тому, що на телефоні не налаштований профіль модему (налаштування є тільки для VoLTE). Це налаштовується виробником телефона. Або несумісний WiFi-роутер.

Місто
Львів
Це налаштовується виробником телефона
Це все добре, але не стикується з реаліями. Буду вдячний за вірогідну версію, яким же тоді чином на тій самій моделі смарту з тією самою версією ПЗ VoWiFi працює у форумця, що відписався?

"Несумісність" роутера можна виключити, пробував їх два різних, на обидвох VoWiFi з другої сімки lifecell у тому самому смарті працює бездоганно.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
magodzec, у загальній темі викладали інструкції для налаштування модему на деяких процесорах Qualcomm. Тому від оператора тільки активація послуги й партнерство з виробниками, щоб вони прописали необхідні налаштування в профілях модемів і активували підтримку цих технологій в налаштуваннях самого телефону для карток оператора.

На деяких моделях телефонів можна профіль інших операторів обирати в інженерному меню або активувати типовий профіль. Але стає питання як відключити перевірку сумісності цих технологій для оператора, щоб можна було керувати технологіями в налаштуваннях телефону. З останнім для Xiaomi легше (з попереднім пунктом тільки для пристроїв на платформі по Android 14).

mikle, він не повинен блокувати деякі протоколи. Були випадки, коли на деяких роутерах VoWiFi ніяк не хотів підніматися.
У кожного оператора свої параметри що тунелю, який піднімається.

Місто
Львів
інструкції для налаштування модему на деяких процесорах Qualcomm
Це все дуже цікаво, але який стосунок має до мого випадку зі смартом на процесорі Unisoc Tiger T820 без руту і навіть без інженерного меню, де можна було б щось там змінити в налаштуваннях IMS?

Нагадую ще раз, у дружини форумця на абсолютно ідентичному смарті, придбаному у березні, як і мною, за акцією в АЛЛО, VoWiFi активувався та працює, а у мене чомусь ні.
Причому мені, заради активації VoLTE, довелося переставляти свою сімку КС в підтримуваний смарт кумпля та спілкуватися чатом з підтримкою, а він стверджує що сам не знає і здивований що в неї все само собою завелося.
Точніше, трохи інакше.
Казав що перед вставлянням сімки в ZTE активував на її номері VoLTE через оператора на попередньому смарті Xiaomi, де воно чомусь так і не запрацювало.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Pixel 8 Pro
На Pixel 8 Pro, процесор Google Tensor G3. З допомогою нової версії Pixel IMS та Shizuku все чудово працює VoLTE і VoWifi, Київстар esim і Vodofon sim, Роутер keenetic titan (kn 1812).

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Це все дуже цікаво, але який стосунок має до мого випадку зі смартом на процесорі Unisoc Tiger T820 без руту і навіть без інженерного меню, де можна було б щось там змінити в налаштуваннях IMS?
Пряме. Служби на базі IMS (технології VoLTE та VoWiFi) працюють, якщо активована послуга "Технологія VoLTE" (вона одна для цих технологій) й виробником телефону прописаний профіль модему (якщо щось не працює, то профіль може бути неповний). Про це чітко зазначено у шапці цієї теми! Оператор не може дозволити тобі користуватися VoLTE, але обмежити VoWiFi.

Нагадую ще раз, у дружини форумця на абсолютно ідентичному смарті, придбаному у березні, як і мною, за акцією в АЛЛО, VoWiFi активувався та працює, а у мене чомусь ні.
Сходи в гості. VoWiFi може не працювати, якщо є несумісний роутер чи, можливо, провайдер.

Зверху