Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
www.lifecell.ua/uk/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: VoLTE, 16 лютого 2022 р. | VoWiFi, 5 вересня 2022 р.

Підключити/перевірити можливість підключення можна на сайті lifecell — www.lifecell.ua/uk/volte

1686983083376.png

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Харків
Ось що мені відповів оператор lifecell на запитання "Чому у мене знов деактивована послуга VoLTE?"
"Я активував повторно. Наразі відсутня інформація, чому деактивовано. Може впливати те, що у Вас не сплачено тариф і немає коштів для користування 4G. Оскільки, для користування 4G мають бути кошти або інтернет".

Місто
Черкаси
VoLTE на lifecell самостійно деактивується
я на прошлой странице писал - то же самое, там еще у кого-то та же проблема. Ходил в магаз лайфа, "скаргу зафіксували", вчера был у них опять - скаргу ще не розгянуто. Тел RN13Pro+5G, физ. симка, корп. тариф. Да дело даже не в трубе и симке (я ее уже в другой тел ставил), если отключается сама услуга. В этом же телефоне стоит eSim Vodafone - с момента запуска VoLTE/VoWiFi проблем ноль.

Morino

Користувач
Місто
Львів
VoLTE на lifecell самостійно деактивується
я на прошлой странице писал - то же самое, там еще у кого-то та же проблема. Ходил в магаз лайфа, "скаргу зафіксували", вчера был у них опять - скаргу ще не розгянуто. Тел RN13Pro+5G, физ. симка, корп. тариф. Да дело даже не в трубе и симке (я ее уже в другой тел ставил), если отключается сама услуга. В этом же телефоне стоит eSim Vodafone - с момента запуска VoLTE/VoWiFi проблем ноль.
В мене вилічилось на нот 14 так, переактивацією через 5433, і перезагрузкою телефону, тьфу робить тепер.

Місто
Коростень
Телефон
Google Pixel 7
Може впливати те, що у Вас не сплачено тариф і немає коштів для користування 4G. Оскільки, для користування 4G мають бути кошти або інтернет
Можна сказати самі підтвердили що вимикають при неоплаченому тарифі. В мене після ручного увімкнення знову вимкнулося на підтримуваному смартфоні і не оплаченому пакеті на місяць.

Місто
Коростень
Телефон
Google Pixel 7
Streetcity, у мене чомусь 3 місяці не платив і нічого не вимкнулось
Можливо там якась ще змінна залучена що не дає вимкнути. Якась сума мінімальна може бути на рахунку чи по ще чомусь перевіряють і дозволяють користуватися.

Цікаво що подарунковий пакет 200 ГБ на YouTube в них не вважається таким якого достатньо для не вимкнення VoLTE.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy s21 FE
Streetcity, у мене чомусь 3 місяці не платив і нічого не вимкнулось
Можливо там якась ще змінна залучена що не дає вимкнути. Якась сума мінімальна може бути на рахунку чи по ще чомусь перевіряють і дозволяють користуватися.

Цікаво що подарунковий пакет 200 ГБ на YouTube в них не вважається таким якого достатньо для не вимкнення VoLTE.
Скоріше використання послуги, тобто дзвінки

Місто
Киів
Довелося знову діставати свій недомодем UZ801 у якому можна змінити imei на підтримуваний і вже через додаток тицьнути активувати
I що вийшло знову змiнити imei, i додати те, що було треба?
Нажаль допомагає тільки на 24 години ((( . Потім треба знову активувати

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Місто
Коростень
Телефон
Google Pixel 7
Скоріше використання послуги, тобто дзвінки
Зробив в той день платний вихідний виклик і поки тримається VoLTE до сьогодні. Правда в той же день ще прийшло поповнення від опитувань і трохи порушило експеримент додавши ще незрозумілість чи воно не вплинуло. Але пакет місячний все ще не підключений. Раніше за цей час вже відключалося.

Місто
Харків/Львів
Телефон
iPhone 16 Pro
Останнє редагування:
Місто
Харків/Львів
Телефон
iPhone 16 Pro
Випадково натрапив на оцей пост в X.com https://x.com/aaronp613/status/1931041734160499149

Вказано, що Apple оновив бандли, один з них для ЛС Turkcell_lifecell_ua_iPhone

Щось дійсно оновили

update: за ніч не злетів volte/vowifi
Знову злетів волте

Зверху