Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
www.lifecell.ua/uk/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: VoLTE, 16 лютого 2022 р. | VoWiFi, 5 вересня 2022 р.

Підключити/перевірити можливість підключення можна на сайті lifecell — www.lifecell.ua/uk/volte

1686983083376.png

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Харків
Ось що мені відповів оператор lifecell на запитання "Чому у мене знов деактивована послуга VoLTE?"
"Я активував повторно. Наразі відсутня інформація, чому деактивовано. Може впливати те, що у Вас не сплачено тариф і немає коштів для користування 4G. Оскільки, для користування 4G мають бути кошти або інтернет".

Місто
Черкаси
VoLTE на lifecell самостійно деактивується
я на прошлой странице писал - то же самое, там еще у кого-то та же проблема. Ходил в магаз лайфа, "скаргу зафіксували", вчера был у них опять - скаргу ще не розгянуто. Тел RN13Pro+5G, физ. симка, корп. тариф. Да дело даже не в трубе и симке (я ее уже в другой тел ставил), если отключается сама услуга. В этом же телефоне стоит eSim Vodafone - с момента запуска VoLTE/VoWiFi проблем ноль.

Morino

Користувач
Місто
Львів
VoLTE на lifecell самостійно деактивується
я на прошлой странице писал - то же самое, там еще у кого-то та же проблема. Ходил в магаз лайфа, "скаргу зафіксували", вчера был у них опять - скаргу ще не розгянуто. Тел RN13Pro+5G, физ. симка, корп. тариф. Да дело даже не в трубе и симке (я ее уже в другой тел ставил), если отключается сама услуга. В этом же телефоне стоит eSim Vodafone - с момента запуска VoLTE/VoWiFi проблем ноль.
В мене вилічилось на нот 14 так, переактивацією через 5433, і перезагрузкою телефону, тьфу робить тепер.

Місто
Коростень
Телефон
Google Pixel 7
Може впливати те, що у Вас не сплачено тариф і немає коштів для користування 4G. Оскільки, для користування 4G мають бути кошти або інтернет
Можна сказати самі підтвердили що вимикають при неоплаченому тарифі. В мене після ручного увімкнення знову вимкнулося на підтримуваному смартфоні і не оплаченому пакеті на місяць.

Місто
Вінниця
Телефон
MI 14T Pro
Матвєй, теж есім лайфа вмикаю коли щось треба тестанути, не поповнював вже давно більше 3-х місяців, все працює.

Місто
Коростень
Телефон
Google Pixel 7
Streetcity, у мене чомусь 3 місяці не платив і нічого не вимкнулось
Можливо там якась ще змінна залучена що не дає вимкнути. Якась сума мінімальна може бути на рахунку чи по ще чомусь перевіряють і дозволяють користуватися.

Цікаво що подарунковий пакет 200 ГБ на YouTube в них не вважається таким якого достатньо для не вимкнення VoLTE.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy s21 FE
Streetcity, у мене чомусь 3 місяці не платив і нічого не вимкнулось
Можливо там якась ще змінна залучена що не дає вимкнути. Якась сума мінімальна може бути на рахунку чи по ще чомусь перевіряють і дозволяють користуватися.

Цікаво що подарунковий пакет 200 ГБ на YouTube в них не вважається таким якого достатньо для не вимкнення VoLTE.
Скоріше використання послуги, тобто дзвінки

Місто
Киів
Довелося знову діставати свій недомодем UZ801 у якому можна змінити imei на підтримуваний і вже через додаток тицьнути активувати
I що вийшло знову змiнити imei, i додати те, що було треба?
Нажаль допомагає тільки на 24 години ((( . Потім треба знову активувати

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Howl, якщо мережі не буде то пропрацює саме так

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Kladoff, просто людина казала, що телефон декілька днів не бачить мережі й через VoWiFi все ок.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Місто
Коростень
Телефон
Google Pixel 7
Скоріше використання послуги, тобто дзвінки
Зробив в той день платний вихідний виклик і поки тримається VoLTE до сьогодні. Правда в той же день ще прийшло поповнення від опитувань і трохи порушило експеримент додавши ще незрозумілість чи воно не вплинуло. Але пакет місячний все ще не підключений. Раніше за цей час вже відключалося.

Місто
Харків/Львів
Телефон
iPhone 16 Pro
Останнє редагування:
Місто
Харків/Львів
Телефон
iPhone 16 Pro
Випадково натрапив на оцей пост в X.com https://x.com/aaronp613/status/1931041734160499149

Вказано, що Apple оновив бандли, один з них для ЛС Turkcell_lifecell_ua_iPhone

Щось дійсно оновили

update: за ніч не злетів volte/vowifi
Знову злетів волте

Зверху