скільки голодував ?supernet unlim, буду брати))Переглянути вкладення 55698
скільки голодував ?supernet unlim, буду брати))Переглянути вкладення 55698
десь два місяця мабутьскільки голодував ?supernet unlim, буду брати))Переглянути вкладення 55698
чесно - не знаю, подорожував по Україні, можливо через це))Terami, а после чего?
Другие предложения приходили, принимали их или нет ?десь два місяця мабутьскільки голодував ?supernet unlim, буду брати))Переглянути вкладення 55698
була пропозиція 90 грн кладеш на рахунок і 3 місяця безкошт. взяв, була пропозиція рба за 980грн, пропустив, потім безкоштовний пакет послуг на день народження, і зараз ця пропозиціяДругие предложения приходили, принимали их или нет ?десь два місяця мабутьскільки голодував ?supernet unlim, буду брати))Переглянути вкладення 55698
подвезло)supernet unlim, буду брати))
Котиха завірила що спочатку знімається з додаткового.Як поповнити та вивести щоб абонку не зняли з ОСНОВНОГО рахунку?
На Унлим бесплатно запустит. Там и ГБА льготный, вроде как быстрее будет.подвезло)supernet unlim, буду брати))
тут на вшивом лайте 450 хотят ни за что)
кстати есть одна симка Smart S тоже предалагают бесплатный пакет, надо будет принять, посмотреть что дальше предложат)
+хотел для прикола в тариф выше что-то загнать, ан нет, денег хотят за абонку, лол
На щось натякають?
Ні.Контракт у вас ?
На 4G Smart XL прийшла пропозиція "Ловіть 600 грн на додатковий рахунок!" за поповнення від 300 грн одним платежем. Термін дії 600 грн обіцяють 90 днів.
Абонка НЕ сплачена.
Як поповнити та вивести щоб абонку не зняли з ОСНОВНОГО рахунку?...
мені таке приходило, я пішов до магазину але скзаали що нічого нема))На щось натякають?
проверка связи ))я пішов до магазину але скзаали що нічого нема))