Акційні пропозиції Vodafone

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Киев
Кочевник,
ну, дікпіками точно весь подарунковий фонд і за рік можна не виюзати.
А ми відмовились від дротового інтернету, тож дуже раді за вас.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Виторгував у водафона РБА за 490 з переходом в Joice Start з Тарифу Turbo.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Та ніяких, просто сказав що закінчується РБА на мому тарифі чи не могли б ви щось запропонувати знову, була пропозиція за 490, і перехід в лайт за 80, обрав річну абонку.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
nikolaevich, турбо же більш кошернійший ТП ніж Джойс.
Його кошерність пропала після того як закрили РБА і бог його зна чи вдалось би мені вторгувати в них знижку без шантажу, а тут така оказія підвернулась, вирішував одне питання з приводу дай 10 на другому номері котрий поактивовував для продажу, і дай думаю спитаю за своє, чим він кошерний хвилин стільки ж тирнет 30 далі ріжуть, мені на джойсі я експериментував також ставало тирнету головне для мене хвилини на всіх і я не морочу голову з дзвінками на будб-якого оператора.

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Вчора активував пакет Joice Start Special і поповнив на 10 грн для продовження терміну дії номера на рік. Сьогодні в My Vodafone прийшла акційна РБА за 1450 грн.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Вчора активував пакет Joice Start Special і поповнив на 10 грн для продовження терміну дії номера на рік. Сьогодні в My Vodafone прийшла акційна РБА за 1450 грн.
Багацько хотять, зараз по 399 приходять.

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
Fanatik, то була б велика щедрість, але, нажаль, поки так:

Вкладення

• Screenshot_20240213-233335_My Vodafone.jpg
    Screenshot_20240213-233335_My Vodafone.jpg
    211.3 КБ · Перегляди: 83
Місто
Златополь
Телефон
Redmi 5,note 11
Повторно дали на безлимитный старый месячный тариф 99 процентов скидки на оплату тарифа месяц за 0.04грн за пополнение одним платежом 260 грн которые успешно на карту выводятся.:apl::bayan:

Місто
м. Кам'янське
Я в січні за 550 підключив РБА в такому ж самому тарифі. Тільки поповнював в день активації на 5 грн, і пропозиція РБА прийшла на третій день.

Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770
Не стоило его пополнять для продления срока действия. Я же как раз на днях отчитывался по наблюдениям за свежеактивированным (в декабре 2023 г.) номером. Срок действия сейчас автоматом продляется на год примерно на 15-20й день жизни номера, затем продолжаем ждать и примерно по истечении 1.5 месяцев начинаем получать плюшки.
В дополнение, в моём случае я сразу после активации его не пополнял и через 5-7 дней после активации прилетел ГБА на что-то типа 570 грн.

Останнє редагування:
Зверху