Бордюры, бровки и поребрики

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Президенти нашої країни присягають на вірність українцям на Конституції та саме цьому Євангелії.
и чо - помогает?...
Кому помагає?
Це називається маніпуляція, коли не дописуєте, що найдавніший Біблійний писемний твір, виконаний українською мовою, близькою до народної.
без вот этого - без политоты и мракобесия религии. Хочешь популяризировать родной язык - я только ЗА (сам люблю слушать Артема Албула, мне нравится как он говорит чисто), но не нужно при этом аппелировать к табуированым темам - религии и политике. Ты как начинаешь туда лезть - так сразу гавнище и случается 🤦‍♂️ Тебя так и тянет туда. Вон уже на "схидняков" наехал, сепаратист херов. :mad:
Ми з вами горілки не пили, щоби ви тут мені тикали та говорили, чим займатися, пане добродію.
Не побачив, що політика та релігія є табуйованими темами.
Щодо східняків, то я сам зі сходу й про себе говорив.

Почув слово "політота" - війнуло одразу "какою разніцою". Звісно, про те, що нижче поясу цікавіше говорити... 🤦‍♂️

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Звісно, про те, що нижче поясу цікавіше говорити... 🤦‍♂️
шо это было? :unsure:
Вам видніше, якщо саме на це реагуєте.
Ну я вижу что это открытый троллинг с твоей стороны. Приём: приписать оппоненту некое качество, которого нет, а потом начать на основании этого обсуждение. Вот как я реагирую. Со стороны люди могут дать оценку твоему приёмчику.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Зазвичай правила потрібно до реєстрації читати

После регистрации не надо:
- проявлять свои политические, националистические или религиозные пристрастия.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Звісно, про те, що нижче поясу цікавіше говорити... 🤦‍♂️
шо это было? :unsure:
Вам видніше, якщо саме на це реагуєте.
Ну я вижу что это открытый троллинг с твоей стороны. Приём: приписать оппоненту некое качество, которого нет, а потом начать на основании этого обсуждение. Вот как я реагирую. Со стороны люди могут дать оценку твоему приёмчику.

Ммм... та що ви кажете :D

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
То и кажу. В данном разговоре есть конкретные претензии по конкретным фактам. Ты, вместо ответов на них - пытаешься увести разговор в другую сторону. Когда ты захочешь что то сказать по поводу моих каких то высказываний - то там и выскажешь. Идёт? А пока - постарайся не увиливать, как уж.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Зазвичай правила потрібно до реєстрації читати

После регистрации не надо:
- проявлять свои политические, националистические или религиозные пристрастия.

Думаю, в цьому рядку важливим є слово "пристрастія".

В моєму пості в контексті слова "двірець", а також його поширення на теренах України я згадав про однойменне село, де почали писати Пересопницьке Євангеліє, яке є важливим культурним надбанням нашого народу. При цьому настільки важливим, що його використовують під час присягання на вірність народу України. Після цього отримав порцію "глузування" (яка несподіванка), аргументованого "політотою" (просто унікальне слово, аби виправдати те саме глузування щодо національних символів та традицій).

Тепер питання, будь ласка, проаналізуйте цю фразу саме з точку зору отих "пристрастій" чи "пристрастів".

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
То и кажу. В данном разговоре есть конкретные претензии по конкретным фактам. Ты, вместо ответов на них - пытаешься увести разговор в другую сторону. Когда ты захочешь что то сказать по поводу моих каких то высказываний - то там и выскажешь. Идёт? А пока - постарайся не увиливать, как уж.

Я вже не раз їх висловив в суміжніх темах.

Якщо уважно читали, то отримали мою синхронну реакцію на спробу роздавати поради та говорити про те, до чого моя "поведінка" призводить. Тому забирайте ваші 💩, а потім будемо говорити про те, що мені робити.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Тому забирайте ваші 💩, а потім будемо говорити про те, що мені робити.
knedlyk, забираю. :censored: Я перечитал все сообщения выше и заметил свою ошибку... 🤦‍♂️ Это оказывается не ты написал фразу про схидняков, которые учат. Я приношу извинения, по этому пункту зря наехал на тебя 🤦‍♂️:Olen:

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
knedlyk, про твоє маніпулювати фактами вже всім відомо. Я давав відповідь на твоє питання
Навіщо ти мені насрав ось це вище?
ШО?

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
knedlyk, про твоє маніпулювати фактами вже всім відомо. Я давав відповідь на твоє питання
Навіщо ти мені насрав ось це вище?
ШО?
не буксуй. Тебе модер открытым текстом сказал что ты напрямую нарушаешь правило (и он его привёл). 🤦‍♂️

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Больше суток....
Это я, старый дурень виноват, за что и извиняюсь...🥺
Вот дались мне эти вокзалы/дворцы....
Ведь с детства знаю правильный вариант.
- Як діла?
- Як в Франції....
- А як в Франції?
- Мене ****** в колгоспі, а жінку на станції.....

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Больше суток....
Это я, старый дурень виноват, за что и извиняюсь...🥺
Вот дались мне эти вокзалы/дворцы....
Ведь с детства знаю правильный вариант.
- Як діла?
- Як в Франції....
- А як в Франції?
- Мене ****** в колгоспі, а жінку на станції.....
Как в Дании.
Одну **** - две в ожидании.

Как в Польше.
Тот пан у кого *** толще.

Как на Донбассе.
Одну ****, а две в запасе.

и так далее....

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Реальная история.
В нашем селе был мужичек, добродушный, безвредный, но немного "не от мира сего"
И когда услышал вариант про Надю, придя домой, спросил у жены Нади, "а шо правда?"
Она,- да. Смотри вот одна,- спереди, повернулась, наклонилась, а вот вторая,- сзади....
Сама жена расказала....

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Мощным ударом плеча младший сын сносит дверь в спальню, врывается со старшим братом и с порога:
-Ма! дай похавать!!!
Наташка, стоящая на мостике:
-У меня катка.

roleme

спостерігач
Місто
Польща
Телефон
iPhone 12
вы будете ржать, но я от страху бабло втаращил в... нарисованные тапки :Olen:
шесть косарей зелени - в виртуальную херню :Olen:
Оффтоп:
каждый раз когда слышу косарь/пятихатка/чирик оказывается что совсем не знаю сколько это. Ладно в интернете, загуглил в соседней вкладке, а IRL приходится уточнять у собеседника сколько-сколько.

Зверху