rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Андрюх@dp.ua, ну так блок за стільки років міг просто підсохнути і не дає тої потужності. Спробуйте інший
Як не дивно для мене, але ти мав рацію, замінив БП і роутер працює. Ніколи б не подумав в сторону БП. Але є одне АЛЕ - рідний БП вихідна напруга 9 Вольт, ток 0,6 Ампера, а той, що зараз поставив - 12 Вольт, 1 Ампер. Наскільки то є критичним?

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
рідний БП вихідна напруга 9 Вольт, ток 0,6 Ампера, а той, що зараз поставив - 12 Вольт, 1 Ампер. Наскільки то є критичним?
Загалом критичного нічого не мало би бути, в роутері 99% вхідна напруга схемою із стабілітроном опускається до 5В (рідше - ділиться на резисторах). Навіть якщо всередині є електродітичні конденсатори, вони в більшості розраховані на 16В на вході та 6,3В на внутрішніх ланках.
На практиці, за рахунок старіння елементів та зміни їх параметрів у часі, з БЖ на 12В щось може підгоріти.

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Андрюх@dp.ua, ну так блок за стільки років міг просто підсохнути і не дає тої потужності. Спробуйте інший
Як не дивно для мене, але ти мав рацію, замінив БП і роутер працює. Ніколи б не подумав в сторону БП. Але є одне АЛЕ - рідний БП вихідна напруга 9 Вольт, ток 0,6 Ампера, а той, що зараз поставив - 12 Вольт, 1 Ампер. Наскільки то є критичним?
Май совість, став то що треба, 9 вольт має бути ампераж не нижче 0,6, там і той можна полагодити як на мене мені то на пів години роботи.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Волинь
Андрюх@dp.ua, в старому бп замінити 1 чи 2 конденсатори і велика ймовірність, що і він працюватиме. Треба паяльник і звідки небудь ті конденсатори, або купити на базарі, вони пару грн коштують.

А 12 вольт 1A трохи забагато, 9v 1A я ставив, працює до сих пір

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Лично я рекомендую на ОЛХ взять Ксиоми с прошивкой Кинетик . Можно за 1500 договориться . Если сильно надо - могу свой уступить . Сегодня на Укрпочте получил - проверил и настроил . Уже второй беру - у меня родня довольна .

Місто
Запорожье
Телефон
M2007J20CG
Наскільки то є критичним?
Тплинку пофиг, там два кондера на 16В по входу и стабилизатор которому 12В не проблема. 9В это чисто маркетинг, покупайте наши блоки питания, даже свичи туполинка работают на родных непопулярных 9В

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Как-то экспериментировал с глючным коммутатором. Родной БП - 7.5В, я же подкидывал блок на 9В. Сгорел коммутатор :( .

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Лично я рекомендую на ОЛХ взять Ксиоми с прошивкой Кинетик . Можно за 1500 договориться .
Я теж так думав, але набагато дешевше виявилось купити роутер (у моєму випадку один на алі, інший в одному з наших магазинів) і самому прошити його кінетиком.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
webivan, у людей зараз роутери споживають 50-60 ват, справа не в "Топ за свої гроші", а тому, що там занадто сильні процесори, яким треба охолодження додаткове
У мене Asus TUF-AX5400 і він має 30 Вт БЖ, але це не означає, що він їх споживає.
Ось цитата з тестування роутера

По енергоспоживанню все виглядає дуже добре. При слабкому навантаженні споживання роутера тримається на рівні 5,6 - 5,9 Вт. При підключенні будь-якого дротового клієнта споживання підскакує до 6,36-6,5 Вт. При активному швидкісному (передача даних на максимальній швидкості) Wi-Fi підключенні споживання піднімається до 8-8,5 Вт. Підключення жорсткого диска піднімає споживання до майже 10 Вт. А якщо запустити копіювання з диска і паралельно навантажити Wi-Fi канал то споживання складе 11,5-12 Вт. В принципі, з такими результатами, комплектний 30 Вт блок живлення бачиться більш ніж адекватним вибором.

Середнє добове споживання роутера при помірному використанні становить приблизно 0.14 кВтг. Відповідно за місяць ASUS TUF GAMING TUF-AX5400 спалить 4.2 кВтг. Якщо ж роутер постійно знаходиться під навантаженням, то місячне споживання може виявитися в півтора-два рази вище.

Місто
Волинь
Stiv, щось я не зовсім вірю цим цифрам. Перевірити можна самому, підключити 9V 1A і спробувати качати по wi fi з торента на великій швидкості

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Місто
Кривий Рiг
а як ці мікротіки через 2 звичайні стіни себе поводять ?
Та ну як можуть вони поводитись якшо там антенна в вигляді доріжки на платі ? (я за hap lite) Ніяк не поводяться, там вайфай для галочки. А як проводний - просто супер, зносу йому немае (y)

Місто
Киев
а як ці мікротіки через 2 звичайні стіни себе поводять ?
Та ну як можуть вони поводитись якшо там антенна в вигляді доріжки на платі ? (я за hap lite) Ніяк не поводяться, там вайфай для галочки. А як проводний - просто супер, зносу йому немае (y)
А что у других производителей служит антеннами?;)

Вкладення

• antenna.jpeg
    antenna.jpeg
    90 КБ · Перегляди: 45
Останнє редагування:
Зверху