Джерело безперебійного живлення (UPS ДБЖ ИБП)

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
medeo у чому суть вашого повідомлення?
По перше ємність батареї вимірюється у Wh, а Ah - це відносне значення що залежить від напруги батареї, так вона найчастіше 3.7V, але не завжди. Якщо переводити у Ah, то ємність там 148Ah, а не 45, які ви взяти зі стелі.
По-друге нахіба ви це усе пишете, коли написано що пристрій куплений і поставлено конкретне питання про блок живлення. Я не просив порад, яку зарядну станцію брати. Тим більше ви ні за посиланням з описом не спромоглись перейти, де є усі специфікації, ні відповідь уважно прочитати, ні навіть процитувати нормально.

Останнє редагування:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
medeo, ви і в житті сміття видаєте голосом? Невже так важко ПІСЛЯ тегу цитати написати свій текст?

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Чи є щось подібне для автомобільного акумулятора 60Аг?
Складно сказати, я не морочився цим, бо це було 4 роки тому, бо, на мою думку, акумулятор не має бути розташовано в жилому чи офісному приміщенні через випари та шкоду здоров'ю

Місто
Харьков
бо, на мою думку, акумулятор не має бути розташовано в жилому чи офісному приміщенні через випари та шкоду здоров'ю
А сейчас о каких аккумуляторах идет речь? Если о пастовых (гелевых) то про испарения это полнейший бред;)

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
Хм, зустрічав 1А...
На офсайті нічого не сказано

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Це така особливість свинцевих акумів, що там струм заряду настільки низький(1A*12V = 12W), типу побічний ефект дешевизни. Чи аккум підтримує нормальні токи, а ІБП не тягне?
Питаю для загального розвитку, бо у мене зарядна станцій з літієвою батарейкою підтримує струм заряду до 240W...

Місто
Полтава
Запутались і коні, і люди ) Почали з підтримки роутера мотоакумом... Купив я в перші дні, свіженький 60Ah автомобільний, вчора думаю заміряю напругу = 12,5V ну 65 відсотків зарядженість. Для машини можливо і норм, але дозарядив для запасу 10год.2А і порядок 12.8 зараз, це десь 90 %

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Це така особливість свинцевих акумів, що там струм заряду настільки низький(1A*12V = 12W), типу побічний ефект дешевизни. Чи аккум підтримує нормальні токи, а ІБП не тягне?

Струм 1/10 від ємності може бути, тобто 60 Аг можна заряджати 6А, то просто зарядні - дешевізна, нормальні інвертори до 12А вміють.

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Moto G55
Запутались і коні, і люди ) Почали з підтримки роутера мотоакумом... Купив я в перші дні, свіженький 60Ah автомобільний, вчора думаю заміряю напругу = 12,5V ну 65 відсотків зарядженість. Для машини можливо і норм, але дозарядив для запасу 10год.2А і порядок 12.8 зараз, це десь 90 %
12,8В после зарядки и отстоя около 8 часов это полностью заряженный кислотный аккумулятор (2,12в на банку).

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Характеристики вхідних портів 12-24V. Думаю докупити ще один блок живлення на порт 5.5х2.1мм знайти не проблема. І тут чи може хтось обов'язково аби обидва блоки видавали однаковий вольтаж, чи другому можна мати будь-який в діапазоні 12-24V?
Отримав відповідь від виробника - вольтаж може бути різним.

Місто
Хмельницкий
Телефон
redmi note 13
Такой вопрос, может кто то имеет практику. На сколько китайцы врут по мощности инверторов? Вот у меня в городе продают инвертор 150ВТ. Потянет ли он котел? Второй вопрос. Сколько потребляет сам инвертор? Зависит ли его потребление от мощности? Из этого стоит ли брать оптимальную мощность или можно с запасом?

Місто
Запорожье
Такой вопрос, может кто то имеет практику. На сколько китайцы врут по мощности инверторов? Вот у меня в городе продают инвертор 150ВТ. Потянет ли он котел? Второй вопрос. Сколько потребляет сам инвертор? Зависит ли его потребление от мощности? Из этого стоит ли брать оптимальную мощность или можно с запасом?

Если котёл не потребляет пиково сильно больше номинала то пойдёт, потому что кроме номинальной мощности есть ещё возможная мощность перегрузки, если такое вообще есть у китайских инверторов. В тех что делают у нас в городе на 500 ват номинала можно до 5ти секунд выжать 1 киловат до срабатывания защиты.

Місто
Нетiшин
Телефон
Mi 9T
Смотри чтоб в описании был CE certificate , чистая синусоида , запас мощности двойной не пиковый а долговренный . Хороший инвертор в холостую потребляет мало ( мой трехкиловатник WZRELB потребляет 10 ват ) и кпд будет не ниже 90 процентов . Может тебе лучше будет купить плату sunyima , найти трансформатор и самому собрать инвертор . У меня на солнечной станции восьмикиловатная сунуима . Трансформаторные инверторы получше будут чем чиповые для дорогих котлов и другого оборудования как холодильник например
Post automatically merged:

В тех что делают у нас в городе на 500 ват номинала можно до 5ти секунд выжать 1 киловат до срабатывания защиты.
Этого достаточно чтобы меандр убил мотор холодильника

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: tw-r
Місто
Запорожье
Смотри чтоб в описании был CE certificate , чистая синусоида , запас мощности двойной не пиковый а долговренный . Хороший инвертор в холостую потребляет мало ( мой трехкиловатник WZRELB потребляет 10 ват ) и кпд будет не ниже 90 процентов . Может тебе лучше будет купить плату sunyima , найти трансформатор и самому собрать инвертор . У меня на солнечной станции восьмикиловатная сунуима . Трансформаторные инверторы получше будут чем чиповые для дорогих котлов и другого оборудования как холодильник например

В тех что делают у нас в городе на 500 ват номинала можно до 5ти секунд выжать 1 киловат до срабатывания защиты.
А там синус лучше чем в розетке, цена ж не просто так высокая)

Місто
Нетiшин
Телефон
Mi 9T

А там синус лучше чем в розетке, цена ж не просто так высокая)
Может там и так , но в основном синус срывается после номинала , тем более двойного . Запаса мощности инвертора , как оперативки на компьютере , никогда лишней не бывает

Останнє редагування:
Місто
Запорожье
Cheburator,
вот именно там не срывается ничего, только после киловатта его уже плющит, но там и время срабатывания защиты очень короткое.

Місто
Хмельницкий
Телефон
redmi note 13
Может тебе лучше будет купить плату sunyima , найти трансформатор и самому собрать инвертор . У меня на солнечной станции восьмикиловатная сунуима . Трансформаторные инверторы получше будут чем чиповые для дорогих котлов и другого оборудования как холодильник например
Кинь где продается и схему с трансформатором.

Зверху