Джерело безперебійного живлення (UPS ДБЖ ИБП)

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Порадьте упс для роутера і онушки
Щось типу TECNOWARE ERA PLUS DC
Саме цього нажаль зараз немає в магазинах
На наступному тижні потрібно купити і подарувати пенсіонерам
Потрібно щось простеньке в підключенні
Підключив і забув

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Порадьте упс для роутера і онушки
Щось типу TECNOWARE ERA PLUS DC
Саме цього нажаль зараз немає в магазинах
На наступному тижні потрібно купити і подарувати пенсіонерам
Потрібно щось простеньке в підключенні
Підключив і забув
Прикупив в село на Алі таку приблуду (на Алі 250грн, в нас ~500грн)
5,9,12 вольт
3 акуми 18650
В моєму випадку дає бонусних 3 години інтернету, оскільки далі сідає акум на обладананні провайдера, і всьо :(
По цій причині не заміряв скільки витягне годин на весь заряд акумів.
В будь якому випадку зручніше ніж передьоргування з павербанком, для старших людей не камільфо.
Заодно прикупив БЖ на 13в 2А, бо в описі писали що комплектного від роутера 12в 1А може бути мало (не хватає на зарядку і на роботу), рекомендують 12.5в або 13в 2А і вище.
1674217041652.png
перше попавше оголошення на OLX з адекватною ціною

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Останнє редагування:

OlegKiev

Заблокирован
Місто
Киев
Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Ребятки вопрос от чайника. Приволок с работы старый ИПБ APC Smart UPS 1000, две родные батарейки 12v12Ah заменили на 12v7Ah, от него запитан роутер и ONU, БП питания по 12v на 2A и 1А. Полностью заряженный он держит около 4.5 часа. Это нормально?))

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Persona, ибп много энергии жрет на преобразование в 220. Запитал бы роутер и оптику напрямую от 12в, одного такого аккума хватило бы на примерно 5 часов.

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Persona, ибп много энергии жрет на преобразование в 220. Запитал бы роутер и оптику напрямую от 12в, одного такого аккума хватило бы на 5 часов.
Так по времени тоже самое получается, а так оно автономно заряжается. На отключение в 4 часа хватает и ок. Выше читал про повербанки в режиме ИПБ, я так понимаю это режим сквозной зарядки? Было бы интересно что-то такое тысяч на 30 попробовать на роутер и ону.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Выше читал про повербанки в режиме ИПБ, я так понимаю это режим сквозной зарядки? Было бы интересно что-то такое тысяч на 30 попробовать на роутер и ону.
Потрібна дійсно хороша банка, яка зможе в режимі проточної зарядки стабільно давати 5V1А і 5-вольтовий роутер з онушкою, більшість банок ледь 0.5А вижимають, чого не вистачить навіть на роутер, та й не факт що це все працюватиме стабільно.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
а так оно автономно заряжается.
Можна взяти блок ups на 12в, і теж буде автономно заряджатись. Можна зробити схему з реле для автоматичного підмикання ЗП, можна простіше з 2 діодами шотки, все це тут обговорювалось. Не те саме - я до того, що нема сенсу низковольтні пристрої живити чере dc-ac-dc перетворення, так ти вбиваєш зразу дві батареї 12в 7аг, а так будеш по одній. Хіба що, блок вже є і нахаляву.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Заодно прикупив БЖ на 13в 2А, бо в описі писали що комплектного від роутера 12в 1А може бути мало (не хватає на зарядку і на роботу), рекомендують 12.5в або 13в 2А і вище.
Там не завжди 2А треба, як 13v - обов"язково. Бо при 12v не вистачає напруги для зарядки акб. А бере в мене ця приблуда при живленні роутера менше, шіж 400мА. В мене б/ж 13v, 1А достатньо.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Маю ДБЖ, з батареєю на 7.5 Аг. До нього підключений ПК, роутер гігабітний та nas. Але його не буду використовувати для живлення роутера. Великі втрати і пищить. Поки Київстар не підключив мій будинок до ДБЖ, почав дивитись, що можна за мінімум грошей зробити. Тому вирішив взяв б/у роутер Mercusys MW301R (300 грн), у нього на блоку живлення пише споживання 5В/0.6А. В грудні на Алі замовив кабель юсб-dc 3.5 мм.(65 грн). Нещодавно кабель прийшов, підключив роутер до павербанка 5000 (при 5В десь має біля 3500), то за 11 годин роботи, він сів приблизно на половину, бо на 11 год роботи, почав мигати 3 діод на павербанку. Далі вже не тестував.

Останнє редагування:
Місто
Гдетотамск
Подскажите, как можно определить, поддерживает ли повербанк функцию прямой зарядки? Есть несколько повербанков и роутер, работающий от 5 вольт. Хочу подключить роутер к повербанку, а повербанк к зарядному от розетки.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Подскажите, как можно определить, поддерживает ли повербанк функцию прямой зарядки? Есть несколько повербанков и роутер, работающий от 5 вольт. Хочу подключить роутер к повербанку, а повербанк к зарядному от розетки.
Підключай павербанк без батарей. Якщо на виході буде напруга - то підтримує.
Тільки-що спеціально перевіряв на своєму павербанку. В мене саме так працює.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S20 FE
Може хто зустрічав usb 5v-12v але з двома штекерами 5.5*2.5mm ? В мене павербанк специфічний, якщо зайняти два порта usb, то не працює швидка зарядка ,відповідно роутер+gpon не взлітають (не вистачає живлення)
Приходиться дві банки носити до роутера(

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Може хто зустрічав usb 5v-12v але з двома штекерами 5.5*2.5mm ? В мене павербанк специфічний, якщо зайняти два порта usb, то не працює швидка зарядка ,відповідно роутер+gpon не взлітають (не вистачає живлення)
Приходиться дві банки носити до роутера(
Самому зробити не проблема, але не факт що воно в такому варіанті буде нормально два девайси витягувати.

• Like
Реакції: powe
Зверху