Речь не об учёбе, а об отсутствии социала для южан, перешедших через мексиканскую границу. Кстати, мексиканцев среди них почти нет.Vint, а оно им надо - учиться? Они не за гарвардами ломанулись...
Ось тут є детально розписано.Невже там такі непідйомні гроші? Просвятіть, будь ласка, скільки коштує віза на 5 років? Медичне страхування?
Що?!щоб це сталося, треба щоб війна в Україні тривала ще, як мінімум 3 роки
А я не шукала такої можливості. Моє рішення вернутись в Україну поки не змінилось. Тому, як на мене буде ПМЖ - ок, ні, ну то й біс з ним.я шукав би реальні можливості залишитися на ПМЖ у країні перебування
Точно . Десь читала статистику останнього року чи років, що половина- це русня доречі.Кстати, мексиканцев среди них почти нет
Тебя в британскую армию хотят мобилизировать?як мені оформити відстрочку від мобілізації, якщо слот, щоб потрапити в українське консульство зловити неможливо?
Слідкуйте за групою, там викидають вільні слоти.Дивлюся, тут багато граматного народу з UK. Може, хтось підкаже? Якщо я вже два роки живу в Англії за програмою HFU, чи можу я поїхати до ЄС, наприклад, до Чехії купити новий автомобіль з лівим кермом і привезти його до Англії для подальшої експлуатації в Англії? Які чекають на мене витрати? Чув, що страховка у UK на автомобіль з лівим кермом суттєво дорожче, ніж з правим кермом. Але головне, чи зможу я його зареєструвати в Англії і скільки це може коштувати?
Post automatically merged:
І ще питання, як мені оформити відстрочку від мобілізації, якщо слот, щоб потрапити в українське консульство зловити неможливо?
Нет. Я имею право на отсрочку от мобилизации в украинскую армию и хочу ее оформить, что бы меня не записали в уклонисты и не выписали штраф 17 000 - 25 000 гривен. У меня в Украине осталась недвижимость и я не хочу ее лишиться.Тебя в британскую армию хотят мобилизировать?
Моему отцу приблизительно лет десять назад РЭС выставил штраф на большую сумму. То ли 50 тыс гривен то ли больше уже не помню. А все из-за того что отец уехал из Украины на ПМЖ в другую страну в в тот момент сосед подключился к счётчику. Так вот исполнительная приняла в работу но так ничего не сделала. Каждый месяц приходили письма свет оставался отключенным. Я один раз пытался выловить исполнителя но менялись быстрее чем я успевал к ним на встречу. В итоге долг через несколько лет списали. Свет подключили. Владелец РЭС поменялся. Мое мнение. Я не верю что у всех повально будут отбирать. В конечном итоге все спишут и закроют дела.Нет. Я имею право на отсрочку от мобилизации в украинскую армию и хочу ее оформить, что бы меня не записали в уклонисты и не выписали штраф 17 000 - 25 000 гривен. У меня в Украине осталась недвижимость и я не хочу ее лишиться.Тебя в британскую армию хотят мобилизировать?
Моему отцу приблизительно лет десять назад РЭС выставил штраф на большую сумму. То ли 50 тыс гривен то ли больше уже не помню. А все из-за того что отец уехал из Украины на ПМЖ в другую страну в в тот момент сосед подключился к счётчику. Так вот исполнительная приняла в работу но так ничего не сделала. Каждый месяц приходили письма свет оставался отключенным. Я один раз пытался выловить исполнителя но менялись быстрее чем я успевал к ним на встречу. В итоге долг через несколько лет списали. Свет подключили. Владелец РЭС поменялся. Мое мнение. Я не верю что у всех повально будут отбирать. В конечном итоге все спишут и закроют дела.Нет. Я имею право на отсрочку от мобилизации в украинскую армию и хочу ее оформить, что бы меня не записали в уклонисты и не выписали штраф 17 000 - 25 000 гривен. У меня в Украине осталась недвижимость и я не хочу ее лишиться.Тебя в британскую армию хотят мобилизировать?
Борги які вже передані у виконавчу - не списують. Виконавча може повернути провадження без виконання, але у реєстрі боржників людина усе одно залишається. А це заборона на продаж будь-якого майна.Моему отцу приблизительно лет десять назад РЭС выставил штраф на большую сумму. То ли 50 тыс гривен то ли больше уже не помню. А все из-за того что отец уехал из Украины на ПМЖ в другую страну в в тот момент сосед подключился к счётчику. Так вот исполнительная приняла в работу но так ничего не сделала. Каждый месяц приходили письма свет оставался отключенным. Я один раз пытался выловить исполнителя но менялись быстрее чем я успевал к ним на встречу. В итоге долг через несколько лет списали. Свет подключили. Владелец РЭС поменялся. Мое мнение. Я не верю что у всех повально будут отбирать. В конечном итоге все спишут и закроют дела.
Ви не праві.Виконавча може повернути провадження без виконання, але у реєстрі боржників людина усе одно залишається
У середині нульових не було Єдиного реєстру боржників. Він запрацював тільки у 2016-2017 роках.Ви не праві.
Десь у середині нульових...
Але я чітко пам'ятаю що десь у 2014-му бачив в інеті запис про ту її справу. На якому саме сайті вже не пригадую, цілком можливо що й з платним доступом, гривень за 10.У середині нульових не було Єдиного реєстру боржників
Усе що було до реєстру боржників нерелевантне до того що є після його введення.Але я чітко пам'ятаю що десь у 2014-му бачив в інеті запис про ту її справу. На якому саме сайті вже не пригадую, цілком можливо що й з платним доступом, гривень за 10.
Потім про то забув, а вже роки 3 тому дивився в реєстрі боржників - там нічого немає.
Я десь у 2018-му був оштрафований за неправильне паркування. Штраф оплатив на місці через поліційський термінал, а через півроку виявилося що поліціянт помилився на одну цифру у номері протоколу і справа про несплату 50-ти(!) грн.потрапила до судового виконавця.Це і при закритті провадження іноді втикають робити і треба окремо писати звернення чи смикати виконавця.
Реєстр виконавчих проваджень і реєстр боржників - це 2 різні реєстриДовелося заплатити повторно і занести квитанцію виконавцю, після чого провадження і до нині висить у статусі "закрито".
та з кацапським паспортомзаписываем: в штаты надо бежать со стороны Латинской Америки.