Загальні питання про Інтертелеком

• Автор теми SerP
  • Дата створення

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3
Значит правильные глюки бывают не только у МТС ;)
Ну, если верить всему, что пишут на форумах, то бывает всё, что угодно =) И ИТ тогда продали в ЛНР свою сеть, и тд :D
Повторюсь, что я не верю в активный, обычный номер (без химии), который 7 лет не платил абонплату.

Місто
Умань
...не уверен, относится ли мой вопрос к этой теме, или к техническим проблемам ИТ - но можно ли узнать, в каком населенном пункте находится БС, относительно к-рой Assestel сообщает, что мол, Active Pilot PN такой-то? Интересуюсь потому, что угол между направлением на 2 из 3-х ближайших ко мне БС (15 и 18 км; та, что в 17,5 км явно не в том направлении) достаточно острый, и у меня есть смутное подозрение, что вместо прямого сигнала от одной БС я ловлю отраженный от другой. Письмишко (через АССу) в техподдержку написал (с указанием населенных пунктов с БСками вокруг моей "точки") - глухо. Девочка из колл-центра указала (подтвердила) только названия пунктов и расстояния до них от меня. А хотелось бы уточнить...
Как вариант может тут найдется нужная инфа https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1ctTbjpD6ePpTbeMj6JLsJyeYIAI

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
и ты 7 лет не платил ни разу абонплату, и он работает?
Позволю себе очень сильно усомниться, что ты говоришь правду...
Ты можешь сомневаться хоть в существовании Солнца, это вопросы твоих убеждений и ломать что-либо в твоей системе мировоззрения я не собираюсь! Номер из первоначального "Гига года". Год пользовался интернетом, потом просто лежит. Выкинуть рука не поднимается ибо номер симпотный. И перевести на другой тариф тоже не получается. Хотя основной (когда-то) номер из этой же корпы благополучно вышел на Свободный Ультра.

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
так а як щодо мого питання? ще хтось мав практику або чи має знання?

Місто
Киев
Irop, так вроде как для всех стало 9 месяцев, просто договор старый. Ранее было да: 2 месяца на 3-й отключали.

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
Vitalik, 4.9 Якщо Корпоративний Абонент не погашає заборгованість та/або не вносить абонентську плату протягом 2 (двох) та більш
розрахункових періодів, Оператор має право з 1 (першого) числа третього розрахункового періоду прострочення Корпоративного
Абонента в односторонньому порядку розірвати цей Договір та вилучити наданий Корпоративному Абоненту телефонний номер
(номери) для подальшого комерційного використання.
http://www.intertelecom.ua/files/pravila/korp_dog_URL.pdf

наче це актуально

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Внимание! "Має право"! Не "зобов'язується" или "зобов'язаний" ;)

• Like
Реакції: lite

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
Mathias, то я й питаю - як це право використовується. чи має хто точні знання, або досвід

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3
Ты можешь сомневаться хоть в существовании Солнца, это вопросы твоих убеждений и ломать что-либо в твоей системе мировоззрения я не собираюсь!
Майн Зевс, сколько патетики :D

Номер из первоначального "Гига года". Год пользовался интернетом, потом просто лежит.
У ИТ никогда не было тарифного плана "Гига год".

Выкинуть рука не поднимается ибо номер симпотный.
Все тарифные планы со словом "Гига" (день, но не год) - это интернет ТП, а не голосовые.

Хотя основной (когда-то) номер из этой же корпы благополучно вышел на Свободный Ультра.
У ИТ никогда не было ТП "Свободный Ультра".

Уважаемый Андрюх@dp.ua, Вы, совершенно случайно, не перепутали ИТ с Лайфом? =))))))))))

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Майн Зевс, сколько патетики :D

У ИТ никогда не было тарифного плана "Гига год".

Все тарифные планы со словом "Гига" (день, но не год) - это интернет ТП, а не голосовые.

У ИТ никогда не было ТП "Свободный Ультра".
Короче, Акелла промахнулся:) Я речь о Лайфе вел, а тема ИТ... Сорри за дезу.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Ситуація сьогодні виникла така: ...
Є у мене модем. Наколядував я на його рахунок кілька пакетів інтернету по 50 мб за замірювання швидкості. Термін дії цих пакетів спливав в кінці серпня. Сьогодні я замовив на це же самий абонентський номер модема послугу 3 Ж на день (дають 100 мб за 1 грн, терміном дії 1 доба) . Гроші (15 грн) за активацію послуги зняло, а пакету не нарахувало. Чекав десь до години часу, заглядав в АССА - нема пакету. До того часу модем був відключений, послугу замовляв через іншого провайдера. Ну, думаю, може коли модем підключиться до інтернету, то з"явиться пакет в 100 мб. Підключаюсь, користуюсь - нема нічого, інтернет використовується з наколядованих пакетів за вимірювання швидкості. Дзвоню до оператора, питаю де пакет 100 мб. Дівчинка відповідає: ви зараз використовуєте пакет інтернету в 50 мб, а після того, як він закінчиться, то дадуть 100 мб згідно послуги 3Ж на день. Ок. Користувався далі. Викоритсав ті 50 мб - фігвам! Не дають 100 мб. От так і користувався, поки не викоритав всі наколядовані пакети по 50 мб. Аж після цього дало 100 мб 3Ж на день.
Тепер питання: а як же приорітет пакетів, які мають довший термін життя, і чому не нарахували пакет, як тільки зняли гроші за його активацію? А то фігня получається: пакетів, які мали б жити довго вже нема, а той 100 мб-ний, який не використаний до кінця, йому залишилось жити до 23:59. Мало б бути навпаки: викоритатись мав в першу чергу 100-мб пакет ( бо живе тільки сьогодні), потім мали викоритовуватись пакети по 50 мб (бо живуть до кінця серпня), і на залишку на завтра мали б залишитись, приблизно, 1 або 2 пакети по 50 мб. А так як зараз - то на завтра вже не залишиться нічого...

Місто
Киев
Не угодишь просто. В начале же израсходовалось что без денег, потом что за деньги, что снова не так?

• Like
Реакції: SerP
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Не угодишь просто. В начале же израсходовалось что без денег, потом что за деньги, что снова не так?
Чому не нарахувався пакет зразу після зняття плати за його активацію?

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3
raptor
Что ты называешь "платой за активацию", можно узнать?
http://www.intertelecom.ua/ru//tariffs/internet/specpredlogenie/3G-na-misyats
Если ты про разовую активацию услуги, как в ссылке выше, то она не имеет отношения к начислению.
Начисление МБ происходит по факту активности и снимается при этом абонплата за день, а не стоимость активации.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
raptor
Что ты называешь "платой за активацию", можно узнать?
http://www.intertelecom.ua/ru//tariffs/internet/specpredlogenie/3G-na-misyats
Если ты про разовую активацию услуги, как в ссылке выше, то она не имеет отношения к начислению.
Начисление МБ происходит по факту активности и снимается при этом абонплата за день, а не стоимость активации.
Плата за активацію - плата за разову активацію, тобто, за підключення послуги. А, ну тепер ясно, вкурив: поки були безкоштовні пакети, абонка не знімалась і пакет 3Ж на день не нараховувався. Шкода, що оператор колл-центру не знала цього. "Пішла" розпитувати, повернулась через кілька хвилин, і сказала, що 100 мб 3Ж на день нарахуються зразу після закінчення 50-мб-ного пакету. Причому, сказала, що це не стосується тих кількох пакетів 50 мб, що стоять в черзі наступними, бо вони нараховані по "іншій акції, а не за тестування швидкості." Но я ж то знаю, що вони нараховані за вимірювання швидкості, але виясняти і грузити дівчину, не мав бажання. Я знав, що мені тут допоможуть і роз"яснять. Тому, всім дякую.

Зверху