Останнє редагування модератором:
Ходив. Не змогли допомогти.vetalp, с номером и историей пополнений, с аппаратом (imei) иди в ЦОА.
ДостатньоЩе питання. Є Smart SIM. Там написано алгоритм дій. Написано "впродовж 7 діб з моменту активації картки". Тобто її потрібно активувати. *111# достатньо чи якось по іншому?
Підходить також і з включеною першою платою за тариф, перевіряв півроку томуOpenpharmacist, підійде, але без уключенної абонплати у вартість пакету.
Давно. Воспользуйтесь услугой "Відновлення SIM карти", она работает.Кто знает, это давно так?
*245*380(ХХ)XXXXXXX*YYYYYY# ?Давно. Воспользуйтесь услугой "Відновлення SIM карти", она работает.Кто знает, это давно так?
Я відновив свою sim, але є нюанси за яких я це зробив.Добрий день всім. Може у когось була така ситуація і як вирішилось питання. Вирішили перейти з фізичної карти на е-сім через додаток мій Київстар і на цьому все!!! Фізична карта не працює, а е-сім не завантажується. Замінити на фізичну не можливо т.я. користувались рідко і оператори не можуть відновити, а технічна служба теж не можуть прив'язати до телефона е-сім. Так і висить в польоті(
Р.с. пластику не має (де вказано puk код), карті вже 20 років.
Може хтось зможе допомогти?
Можна спробувати відновити PUK код за серійним номером ICC і ідентифікацію проходити з нимДоброї ночі всім. Така ситуація, сім-карта djuice ще 2006 року, на холдері не пишеться puk-код, він був на книжечці, але книжечки немає більше, номером не користувався з 2020 року. Є залогінений Мій Київстар, там я прив'язав номер до Дії з переходом на контрактний тариф, але коли сьогодні я прийшов в ЦОА то сказали що паспорт не пробивається, якщо прив'язуєш через Дію в Мій Київстар, а по пак коду не можна відновити, бо номер на контракті... (пак код відобразився в Мій Київстар коли до номера був прив'язаний паспорт). Сказали що треба три номери та точні дати, або холдер на якому є пак-код, але ж знову повертаюсь до того, що номер не використовувався активно з 2020 року та на холдері немає пак-коду, на ньому лише пишеться номер телефону і все. Номер активний ще. Є шанси відновити сім-карту? Як це зробити?
Сьогодні спробую, дякуюwhiteakyloff, Я бы настаивал на том, что номер уже на контракте и на Ваше имя, а то что у них что-то куда-то не подтянулось абонент не виноват. Можно написать заявление на рассмотрение Вашего вопроса руководством в письменной форме
Откуда инфа?Вже гроші пропонують на дод рах за заміну на нову паршиву сімку. Все ніяк не можуть зупинитись