Зарядний пристрій

Місто
Полтава
Poltava, не треба. Купи нормальну брендову від 30w PD - Baseus, Ugreen, Essager і тд.
Вдома оригінальні 33 Вт Ксяомівських - 3 шт та 1 шт від планшету Леново Йога Таб - 20 Вт
Post automatically merged:

А шнурок можна не розпечатувати? Най новий в коробці лежить:) Тільки недавно купив 2 офігенні GrandX

Останнє редагування:
Місто
Львів
Тільки недавно купив 2 офігенні GrandX
А чим саме вони "офігенні"?
Це звиклий китайський підвал, який може зовні виглядати презентабельно, а всередині складатися з тонесеньких фуфельних дротиків, якщо мова про USB-Type C. А також мати стандартну китайську плату-обманку в який час від часу горить P-канальний польовичок, якщо йдеться про Lightning.

В любому випадку оригінальний епловський дріт на порядок краще любого замінника.

Місто
Полтава
Poltava, я б купив. Вона тобі на роки. А на базеус і тому подібне зараз теж дофіга підробок. Раз взяв новий айфон, не пошкодуй вже ті 20 баксів…
Купив за 1670 грн.
Це за Apple зарядний пристрій 20 Вт 1099 825 грн та 1 м шнурок С-С 60 Вт 1099 845 грн. Офіційні, з річною гарантією.

Останнє редагування:
Місто
Полтава
magodzec, та нехай уже буде Apple. Щоб чого не трапилось:)
Тим паче, ти двома постами вище розкритикував мої офігенні GrandX :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
розкритикував мої офігенні GrandX
Його навіть з Essager порівяти не можна, не кажучи про Ugreen. Ну хочете переплатити за ориг - велкам. Особисто я взяв взагалі 65w та 100w, вони й телефони заряджають швидко, і потужнні павербанки.

Місто
Хмельницький
Вироби voltme вже хтось тестував? З'явилися десь минулого року, спочатку не звертав увагу (через низьку ціну). Тепер бачу інколи ціни рівня того ж басеуса...
Є в кого в користуванні той волтме, перевіряли відповідність заявленим характеристикам, протоколи, пульсації зарядок, опір шнурків?
Дякую

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Я так і не зрозумів: чи є сенс купляти оригінальну Еплівську зарядку до нового Айфону?
У власників айфонів і самсунгів це дисципліна срачу Спеціальної олімпіади - "оригінальні аксесуари vs шопопало". По факту єдине, що точно в плюс оригіналів - в рамках екосистеми вони цілковито взаємозамінні і взаємодоповнювані. Тобто можна спокійно заряджати 67Вт-ною зарядкою від макбука не тільки макбук, а і будь який інший яблопристрій з USB-C і з ним точно-точно все буде гаразд. На цьому загалом всі абсолютні плюси закінчуються, бо:
- китайці навчились робить незгірш, хоча тут правильно підкреслюють, що навіть із масовими хваленими брендами а-ля Baseus це давно уже лотерея;
- я ще можу зрозуміти бажання заряджати оригінальною зарядкою оригінальні еплівські акуми, які йдуть з новим пристроєм. Але більшість із нас все ж акуми колись міняють, і точно не на оригінали. Відповідно пропадає сенс заряджати їх так, як оригінали, бо це вже не те як Епл бачить твій experience by design;
- ціна в наших умовах грає велику роль, а шо Епл, шо Самсунг дуже люблять лупити за свої аксесуари непристойні (для нас) гроші.

В результаті я особисто вчинив компромісно: кабелі я використовую як оригінальні (якщо є), так і Baseus-левела, але блочки - тільки оригінальні. Бо пошкодити пристрій не-ноунейм кабелем шансів кратно менше, ніж блочком, який видасть на пристрій не те, а то і взагалі захоче підплавитись/спалахнути/"хлопнути". Звісно, кабелі в умовній Аврорі теж не купувати :)

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
можна спокійно заряджати 67Вт-ною зарядкою від макбука не тільки макбук, а і будь який інший яблопристрій з USB-C і з ним точно-точно все буде гаразд
а шо, зарядкою від умовного ноута леново/делл/нр не можна заряджати будь-який інший пристрій з тайп-сі ? буде шось негаразд?

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Паук, а хз, что там инженеры могли накрутить. Например, у меня есть Kindle (покупал новым, он без зарядки шёл, насчёт кабеля - не помню). Любой быстрой зарядкой/powerbank он отлично заряжается. А вот "медленные" зарядные/powerbank 0.5-1-2 А - скорее нет, чем да. Если что, зарядные не "No Name", от телефонов или хороший Китай, и кабели аналогичные. И зарядка до 100% - почему-то только зарядным Xiaomi 33-67 W. От остальных - 99% максимум.
При этом никаких проблем с устройством нет, просто вот такая особенность. Хотя не было бы у меня "зоопарка" зарядных, то была бы проблема.

Кстати, насчёт инженеров. Мне "повезло" с Moto G85.

Купил в конце лета, тайваньская версия 8/128 (мне хватает) с esim. Взял за ~7000 на Али. В комплекте зарядное 33W, к сожалению, не может 20V (а то бы я ноут им заряжал). Проверил, все ок. И решил обновиться до Андроид 15. И все, приехал. Оказывается, у некоторого процента пользователей обнова как-то криво устанавливается, и начинается бред с зарядным. При подключении к родному (!) зарядному телефон может:
а) заряжаться в режиме "Turbo Power" (33w),
б) быстро заряжаться (вроде 18W),
в) показывать, что заряжается быстро, но при этом почти не заряжаться (ну, 1% в час),
г) показывать, что заряжается медленно (как на самом деле - уже не проверял)
д) или вообще не заряжаться (никакой реакции на подключение кабеля).

Иногда привести в чувство помогает перезагрузка телефона, но чаще нет. Аналогично и с другими зарядными. Кроме зарядных Xiaomi 33-67 W - с ними все хорошо, пишет Turbo Power и нормально очень быстро заряжает. Как так то?

Хз, как его перешить - не доходят руки разбираться, что там с загрузчиком и где искать на него прошивку. Продаван на контакт выходит, но так как дефект плавающий - толком видео ещё не снял
.

Останнє редагування:

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
а шо, зарядкою від умовного ноута леново/делл/нр не можна заряджати будь-який інший пристрій з тайп-сі ? буде шось негаразд?
Уявіть собі, може буть і негаразд. Наприклад, зарядний пристрій від ноутбука ASUS в упор не хоче заряджати футляр bluetooth-навушників, причому не тільки китайських, але і Самсунг Бадс. Чому - не маю технічної змоги розібратись, тому просто більше не намагаюсь.

Місто
Львів
Чому - не маю технічної змоги розібратись,
Невже не маєте копійчаного USB тестеру щоб хоч подивитися, чи є напруга на виході? :oops:

Наскільки розумію, цей БЖ веде себе як деякі повербанки (чи й того гірше), не хоче просинатися якщо навантажений струмом меншим за 200 мА.

Зверху