Здоров'я і все, що з цим пов'язано

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
В Фейсбук пришла реклама, полностью англоязычная, и каменты тоже, какой-то лаборатории, котрая за 600 ойро делает полное секвентирование ДНК, думаете развод? В каментах тоже некоторые так считают..

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
65/60 чоловіки/жінки. Середня тривалість життя 67/77 років.
Це не так
Вихід на пенсію в 60 років незалежно від статі за умови достатнього стажу. https://www.lawportal.com.ua/pensija-za-vikom-umovi-priznachennja-dokumenti.html
Середню тривалість життя брати до уваги людям, які думають про пенсійний вік не варто. Сюди входить дитяча смертність, наркомани та алкаши. Краще орієнтуватися на очікувану тривалість життя, а вона с кожним роком прожитого життя все більше. Можна скористатися простим калькулятором (а ще краще складним), згідно якого для чоловіка 40 рочків тривалість життя очікується в 71, а це вже 11 років нудьги в 1500 грн в місяць. То краще думати як жити на пенсії вже зараз

ed4t

Заблокирован
Місто
Славянск
Телефон
кнопочный
Можна скористатися простим калькулятором (а ще краще складним), згідно якого для чоловіка 40 рочків тривалість життя очікується в 71
Я так понял, что тот "сложный калькулятор" гарантированно выдаёт продолжительность жизни в 80 и более лет, если
- ты не жирный американец, который ежедневно съедает 3, 4, 5 или больше куриц в день (но гамбургерами можно давиться в неограниченном количестве) и по столько же порций "красного мяса" (там так написано), то ты точно не помрёшь от холестерина.
- ты не всё тот же американeц, поедающий упаковками АСПИРИН 81-325мг ежедневно/еженедельно (ну почему именно аспирин? У американцев дефицит ацетилсалициловой кислоты в организме?)
- ну куришь, не бухаешь, не пьёшь кофе, не объедаешься сырами, йогуртами, морожеными, пирожеными, картофелем-фри ежедневно (до 3-х порций вроде ещё не объедание, а свыше 5 - точно уже плохо).
- а если у тебя ещё нет ни одно родственника (особенно, если он ещё и американец), страдающего от ожирения - так вообще 100 лет протянешь, но надо прямо сейчас инвестировать все свои деньги в их "инвестиционный фонд", который рекламируется на самой последней странице.
Do you have enough money saved to live that long?
Start investing with our friends at Betterment.
Betterment is the largest automated investing service, empowering you to achieve your goals.

А ответы на все остальные вопросы не важно какие. Вот только я не понял как "нанесение крема от загара" влияет на продолжительность жизни. Ах да, я же не жирный американец, а полуголодный хохол, на меня загар не воздейстувет.

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Крем від загару збільшує прибуток косметичних фірм захищає від раку шкіри, якщо у вас ще не виник рак легенів від куріння/смогу/викидів хімічних і металургійних підприємств.

ed4t

Заблокирован
Місто
Славянск
Телефон
кнопочный
Крем від загару збільшує прибуток косметичних фірм захищає від раку шкіри, якщо у вас ще не виник рак легенів від куріння/смогу/викидів хімічних і металургійних підприємств.
Точно, спасибо. Я бы точно не догадался (серьёзно и без сарказма).

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Однак він зовсім не ефективний, якщо його наносити під одяг :ROFLMAO:
Цей крем доцільно використовувати, якщо ви знаходитися на пляжі з 11 до 16 години, або під час сходження в засніжених горах. Ну ще актуальний для рибалок і водних туристів.
Якщо ви не фанат гірського і водного туризму або пляжного засмаження, то не варто перейматися.

• Haha
Реакції: ed4t

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Нежирними є ті нації, де є нестача грошей на їжу. Завдяки здешевленню харчів і зменшенню рухомості населення, всі жирніють.
Традиція багато жерти виникла через стійку паралель - багато їж = маєш вдосталь грошей, худий = бідний.

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
Традиція багато жерти виникла через стійку паралель - багато їж = маєш вдосталь грошей, худий = бідний.
Я хз, скрізь де я тільки бачив питання "чому ти не їси", то це було з огляду здоровья (вочевидь хибного). Перший раз чую, що про худу людину думають що вона бідна.
З огляду на те, що ожирілість шкідлива для здоровья, то вочевидь, якщо жирний, то довбойоб (бггг, нічний хейтспіч та бадішеймінг, єєєєє)

• Like
Реакції: idea

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Якщо взяти статистику, що бовдурів 80%, то ти доволі точно поцілив :)
Щоби бути жирним, недостатньо багато жерти, потрібна дуже низька фізична активність.
Post automatically merged:

Науру - країна, яка колись була в розквіті через добування фосфоритів. Ось і розжерлися.

• Like
Реакції: ed4t

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
Щоби бути жирним, недостатньо багато жерти, потрібна дуже низька фізична активність.
В більшості це міф. Наше тіло споживає калорії завжди, навіть коли ми спимо. Тобто просто для життя нам потрібні тисячі калорій на день. Якщо людина ходить в зал, чи то бігає, то вона за годину втрачає зовсім трішки більше. То 3 походи в зал на тижні, це 3 години з 168 - і жирний лишається жирним. Вся індустрія скидання ваги в залі це знає, але продає абонементи)))
Перший і останній спосіб схуднути - це жерти менше, ніж тіло споживає. Це підтвердить будь-яка людина яка схудла, і тут про це писали, наприклад @plebis
Я хоч і худий, але мав досвід втрати 5 кг, бо був деякий час на лікувальній дієті. Пізніше, коли дієти вже не притримався, то почав бігати 3-4 рази на тиждень і.. набрав ті 5 кг, які втратив, поки не бігав:ROFLMAO:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Це не міф. Тому що зал/фітнес і інша дрєбєдєнь - це нетривалі фізичні навантаження. Якщо ти активний протягом дня, то витрачаєш значно більше ніж офісним хомячком, навіть із відвидинами модного залу.
Я за тиждень походу/сільгоспробіт із більш калорійним харчуванням втрачав вагу. Тому що активність близько 8 годин.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Підтверджую як дачник зі стажем. Навесні на початку сезону, коли роботи на дачі ну дуже багато, а їжі зовсім не дуже - за тиждень вже затягуєш ремінь на штанях на інші дірки. А потім вага "устаканюється" до повернення в місто восени. Звісно, це мій особистий досвід.

Останнє редагування:

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Перший і останній спосіб схуднути - це жерти менше, ніж тіло споживає. Це підтвердить будь-яка людина яка схудла, і тут про це писали, наприклад @plebis
Я хоч і худий, але мав досвід втрати 5 кг, бо був деякий час на лікувальній дієті.
Можно по подробнее, как "меньше есть" и не вернуть сброшенный вес позже?

Янус, на правах ОБС слышал много историй вроде твоей, и при этом практически не слышал историй, когда человек смог закрепить успех и не набрать вес после диеты.

Зверху