Tori
Заблокирован
Для обсуждения карантинов, заболевания COVID-19 есть
отдельная тема
отдельная тема
Останнє редагування модератором:
одна из множества лабораторий, типа синево, только на первый взгляд дешевле.А що таке інвіво?
одна из множества лабораторий, типа синево, только на первый взгляд дешевле.
нет, я имел то, что имел = invivoТы имел в виду Invitro?
нет, я имел то, что имел = invivo
Доктор медицинских наук Пауло Убиратан
Це не так65/60 чоловіки/жінки. Середня тривалість життя 67/77 років.
Я так понял, что тот "сложный калькулятор" гарантированно выдаёт продолжительность жизни в 80 и более лет, еслиМожна скористатися простим калькулятором (а ще краще складним), згідно якого для чоловіка 40 рочків тривалість життя очікується в 71
Do you have enough money saved to live that long?
Start investing with our friends at Betterment.
Betterment is the largest automated investing service, empowering you to achieve your goals.
Точно, спасибо. Я бы точно не догадался (серьёзно и без сарказма).Крем від загарузбільшує прибуток косметичних фірмзахищає від раку шкіри, якщо у вас ще не виник рак легенів від куріння/смогу/викидів хімічних і металургійних підприємств.
В Україні половина населення - жирні. А також в культурі вважається що бути жирним - нормально, а худим - ніАх да, я же не жирный американец
Я хз, скрізь де я тільки бачив питання "чому ти не їси", то це було з огляду здоровья (вочевидь хибного). Перший раз чую, що про худу людину думають що вона бідна.Традиція багато жерти виникла через стійку паралель - багато їж = маєш вдосталь грошей, худий = бідний.
Наприклад, в Науру майже 100 відсодків людей жирні, а щодо ВВП на душу -191 місце в світі.Нежирними є ті нації, де є нестача грошей на їжу.
В більшості це міф. Наше тіло споживає калорії завжди, навіть коли ми спимо. Тобто просто для життя нам потрібні тисячі калорій на день. Якщо людина ходить в зал, чи то бігає, то вона за годину втрачає зовсім трішки більше. То 3 походи в зал на тижні, це 3 години з 168 - і жирний лишається жирним. Вся індустрія скидання ваги в залі це знає, але продає абонементи)))Щоби бути жирним, недостатньо багато жерти, потрібна дуже низька фізична активність.
Можно по подробнее, как "меньше есть" и не вернуть сброшенный вес позже?Перший і останній спосіб схуднути - це жерти менше, ніж тіло споживає. Це підтвердить будь-яка людина яка схудла, і тут про це писали, наприклад @plebis
Я хоч і худий, але мав досвід втрати 5 кг, бо був деякий час на лікувальній дієті.