Та де...розмовляти ж не можливо...квакає і булькає...В 2ж водафон всюди явно перевантажений.
значить мені більше везе бо я його суто для голосу використовую наразі
Та де...розмовляти ж не можливо...квакає і булькає...В 2ж водафон всюди явно перевантажений.
БСок мало по сравнению с лайф? Что я сейчас прочитал? В том же Запорожье у лайф покрытия толком нет. Оператор для связи на улице. Что на работе что дома все время в эдж. В любой маркет зайди связи нет вообще. Сравнивать водафон с лайф вообще некорректно. Кстати по данным регулятора на сегодня в Запорожье
Элементарно, Ватсон. Если частот у оператора "А" больше, чем у оператора "Б", то оператору "А" не обязательно ставить такое же количество БС, как и у оператора "Б". Можно поднять мощности и "накачать" сектора передатчиками.Какое вообще покрытие может быть когда станций тупо в два раза меньше?
Хто постійно користується Лайфселом. Наскільки вірно твердження, що в багатьох селах і взагалі по Україні "у глубінці" у Лайфсела є місцевість без покриття? (А у Київстар або Водафон в тому місці хоча б 2G точно ловить).
Дуже навіть правдиве твердження.Хто постійно користується Лайфселом. Наскільки вірно твердження, що в багатьох селах і взагалі по Україні "у глубінці" у Лайфсела є місцевість без покриття? (А у Київстар або Водафон в тому місці хоча б 2G точно ловить).
Тобто користуватись Лайфселом можна, але для підстраховки бажано мати SIM Київстар/Водафон хоча б на вхідні?Дуже навіть правдиве твердження.
Раніше сімкою для інтернету використовував Водкафон, тепер Лайф.
Так от в багатьох селах замічав що немає ні Лайфа, ні Водафона, а Київстар впевнено видає Edge, або й навіть слабкий 3G.
Говорю про Тернопільську і Хмельницьку область (сині регіони)
Якщо переміщуєшся по країні, то бажано мати сімки всіх трьох операторів, бо покриття в жодного не ідеальне. А якщо постійно перебуваєш у зоні впевненого прийому, то достатньо мати 1 сімку. Вирішуй сам, згідно своїх потреб.Тобто користуватись Лайфселом можна, але для підстраховки бажано мати SIM Київстар/Водафон хоча б на вхідні?
Так и запишем: ЛС - оператор для тех, кому не особо то и нужна связь 24/7... Отличная ниша, имеет право на существование.Но, я и не стремлюсь быть на связи 24/7
все залежить від твоїх потреб,Тобто користуватись Лайфселом можна, але для підстраховки бажано мати SIM Київстар/Водафон хоча б на вхідні?
Да, мой брат, его жена и сын юзают исключительно ЛС, и хотя у всех троих двухсимочники - не берут другого оператора даже для входящих для подстраховки. Со слов брата - ЛС полностью устраивает по цене/качеству/наполнению, ловит везде, то зачем нужна ещё симка?Можна і інакше поставити питання. Чи є такі люди, у яких виключно Лайфсел і другу SIM Київстар/Водафон вони із собою не возять для підстраховки? Що раптом в Україні десь не буде покриття Лайфсел.
Где полностью отсутствует покрытие - такое лично я видел на трассе Одесса-Рени, когда КС нет вообще, а у ЛС есть LTE. Таких мест на трассе несколько, но если именно по трассе это не особо удивительно, то этому я был удивлён, когда в с. Кирнички Измаильского района, остановившись на заправке, я не смог позвонить с Киевстара, и только посмотрев на дисплей внимательно я увидел пустую шкалу покрытия КС. Тогда я подумал, что это временный глюк, но впоследствии, проезжая там, наблюдал такую же картину.А є такі місця де немає покриття Київстар але є у інших?
С. Поляна, за Красово, Львівська областьА є такі місця де немає покриття Київстар але є у інших?