Це вже промислові стільки споживають)Бытовые холодильники потребляют от 300 до 800 ватт
Це вже промислові стільки споживають)Бытовые холодильники потребляют от 300 до 800 ватт
Какая то у тебя интересная математика. Вот набрал в инете: Бытовые холодильники потребляют от 300 до 800 ватт, в зависимости от срока службы, размера и других факторов. Т.е в сутки 300Втх24ч=7,2Квт. Не важно какой у тебя аккумулятор, но 20А зарядка х4=80Ач х12В=960Вт\ч. Т.е у тебя дефицит реальный 6,6кВтХолодильник бере 700Вт*г за добу, акумулятор LFP 100А*г, зарядний пристрій 20А. Рахуйте самі.
старенький
Блин, какой же тогда я.2007 року випуску
Блин, какой же тогда я.
старенькийБлин, какой же тогда я.2007 року випуску
Сучасний холодильник з платою плавного запуску.Максимальна потужнiсть 100 ватт , оце вже дивна цифра як для запуску , думав буде набагато бiльше.
Якщо плата плавного пуску то там не буде 1Вт у стенд баї. Від 5 і вище.Сучасний холодильник з платою плавного запуску.Максимальна потужнiсть 100 ватт , оце вже дивна цифра як для запуску , думав буде набагато бiльше.
Зараз 75вт тримае , треба ловити момент коли впадеЯкщо плата плавного пуску то там не буде 1Вт у стенд баї. Від 5 і вище.Сучасний холодильник з платою плавного запуску.Максимальна потужнiсть 100 ватт , оце вже дивна цифра як для запуску , думав буде набагато бiльше.
О це точно , загрузили в морозилку багатенько , з ранку 75вт тримае й не падаеДуже багато впливає профіль користування. Завантаження, який об'єм продуктів кладуть/виймають в день/тиждень. Навіть банальна кількість відкривання дверцят за добу.
Одну людину "з головою" та сім'ю (з дітьми) з однаковими холодильниками порівнювати?
Та може бути різниця в енергоспоживанні і вдвічі і втричі, легко.
Якраз тут обговорення про холодильники. Я писав, що бере 1.5, але виявилось, що може брати 2 кВт і навіть один раз бачив 2.2 кВт. Тому таке питання, це в мене на зарядній станції трохи глючить відображення скільки він віддає, чи холодильник дійсно може взяти більше ніж потужність зарядної станції 1.8 кВт?старий холодильник при запуску, на декілька секунд бере аж 1.5 кВт. А вже тільки потім по 150 Вт
Під час запуску, протягом кількох секунд - цілком може.чи холодильник дійсно може взяти більше ніж потужність зарядної станції 1.8 кВт?
Так а які наслідки для інвертора?Під час запуску, протягом кількох секунд - цілком може.чи холодильник дійсно може взяти більше ніж потужність зарядної станції 1.8 кВт?
Більшість якісних інверторів допускає короткочасний перегруз (до 3..5 сек іноді навіть до 10 сек) до 130..150% вихідної потужності, тому їм ніц не буде. Якщо тривалість або потужність виявиться більша, то спрацює захист, який відімкне навантаження на якийсь час, а потім перезапуститься.Так а які наслідки для інвертора?Під час запуску, протягом кількох секунд - цілком може.чи холодильник дійсно може взяти більше ніж потужність зарядної станції 1.8 кВт?
Возможно. Просто взял первое что выдал гугл. Но даже так. У меня расход ээ в месяц 200-250квт. Если вы хотите ни в чем себе не отказывать посчитайте какая зарядка нужна что бы за 4 часа зарядить до 7-8квтРозумна китайська розетка, через яку мій холодильник був запитаний впродовж тижня з Вами не згодна. З Вашими розрахунками не згоден і здоровий глузд, який бачить місячне споживання холодильника (за Вашими розрахунками) у 210кВт*г.
ППЦ!!! Никто и не говорит за запитку всего на свете! Запитывается самое необходимое. Готовка пищи, стирка, пылесос, глажение и т.п. требуют совсем других затрат!Возможно. Просто взял первое что выдал гугл. Но даже так. У меня расход ээ в месяц 200-250квт. Если вы хотите ни в чем себе не отказывать посчитайте какая зарядка нужна что бы за 4 часа зарядить до 7-8квтРозумна китайська розетка, через яку мій холодильник був запитаний впродовж тижня з Вами не згодна. З Вашими розрахунками не згоден і здоровий глузд, який бачить місячне споживання холодильника (за Вашими розрахунками) у 210кВт*г.
Post automatically merged:
20х12х4=920вт при зарядке в 20а ты свое потребление должен ограничить в 8 раз. При 2 х аккумуляторах в 4.. Я не прав? Ну немножко оптимистичнее ибо в эти 4 часа когда будут давать ээ будешь стараться все запитать по макс.
Ну даже холодильник и котел, то что работает постоянно +плюс там по мелочам это 250вт\чх20ч=5квт\12В\4ч=104А. А ты говоришь 20А зарядка.ППЦ!!! Никто и не говорит за запитку всего на свете! Запитывается самое необходимое. Готовка пищи, стирка, пылесос, глажение и т.п. требуют совсем других затрат!
У меня это холодильник, освещение, телевизор, подзарядка телефонов. У меня ДВА аккумулятора и кучка зарядок!Ну даже холодильник и котел, то что работает постоянно +плюс там по мелочам это 300вт\чх20ч=6 квт\12В\4ч=125А. А ты говоришь 20А зарядка.