Я не лікар звісно але тестостерон краще свій бо оці додатки пригнічують виробництво власного і тоді як перестанеш приймати то буде ще нижче рівеньгормональний засіб
Я не лікар звісно але тестостерон краще свій бо оці додатки пригнічують виробництво власного і тоді як перестанеш приймати то буде ще нижче рівеньгормональний засіб
Ага, особливо на лице протилежної статіТакож дуже сильно впливає на зовнішність, особливо на лице![]()
Але це така подорож що з другою половинкою не підешПо бабам
Та вмієм, але щось і крім нього треба. Наприклад чоловік з файними руками, щоб масаж ніг зробив після отакого довгого ходіння.Молодьож! Читати вмієте?нема з ким в спальнику грітись, то не дуже виспишся![]()
![]()
у них замало розуму для такого і дуже богобоязні, за таке буває даннє чи прокляття.Selianka Окей, підпишіть зі мною договір. Який я маю право розірвати і законно "віджати" частину вашого майна.
Або такий варіант: жінка може завагітніти від іншого чоловіка, піти від свого і повісити на нього аліменти.
Тобто сама зруйнувала родину і винний в цьому буде... чоловік.
Логічно, якщо чоловік до 40 років не був жодного разу одружений, хоча б у довгих стосунках, щось з ним не то..))Мені по знайомству траплялися такі, котрі обирають для короткочасних стосунків одружених, бо типу раз вже хтось їх обрав, значить на то є причини.
Обіцянки-цяцянки.. це все умовності, все змінюється, і почуття також.все рівно ви даєте обіцянку людині, яку обрали.
Викинь в пічку (хорватська мова) той непотріб, купи собі нормальний смартфон, якщо грошей зайвих нема - то декількарічний флагман б/в - і розуму додасться, і жіночка знайдетьсяМоже тому що я виглядаю як нокiя 3210, та й розуму приблизно стiльки ж як у неї...
Не розумію, як з такими жінки живуть?? Вже краще з алкоголіком...мені чогось геймери лише попадались.![]()
Ти пробував жити з алкоголіком? А з геймером?Не розумію, як з такими жінки живуть?? Вже краще з алкоголіком...мені чогось геймери лише попадались.![]()
![]()
Ні, але я бачив такі сімʼї.Ти пробував жити з алкоголіком? А з геймером?
Хлопчики не виросли..а він нє
Хто платить? Якісь лохи? Що купують всяку віртуальну хрінь в іграх?їм за це платять
Есть игровые турниры.Хлопчики не виросли..а він нє
Post automatically merged:
Хто платить? Якісь лохи? Що купують всяку віртуальну хрінь в іграх?їм за це платять