До чого тут советизм?
Оффтоп:плацкартні вагінистаттєвий потяг має
© Микола Азіров
Так ви ж на Британщину дістались, чи Генрі Кавіл не оцінив?Ти часом на місце наступного "Холостяка" в передачу не мітиш?маєш бути хитрішою, щоб я саме до тебе поплив
Бо з такими запитами "приз" у змаганнях має бути дуже жаданий. До Генрі Кавіла я б поплила сама на зустріч.
Твоя аватарка нагадала мені про одного клієнта з яким ми потім подружились. Допомагав я йому з налаштуванням однієї мережевої залізяки. Щось воно там наконфігурувало, і телефонує мені о першій ночі. "У меня тут все сломалось, помоги, я уже несколько раз передернул" На щастя в той момент я не спав, і почав його заспокоювати, кажу Вова нашо ти передьоргуєш, в тебе дружина і двоє дітей, їдь краще додому до дружини. Не буду переказувати весь наш діалог, залізяку ми налаштували, але в процесі він ще разів 5-6 використав своє "передьорнул" і понині це слово паразит присутне в його лексиконі.До чого тут советизм?Хтивий - так, синонім, але не науковий, і він більше в значенні занадто тілесне/ низьке бажання.
Dawn не тупи, бо ще пару таких постів і я сам почну гуглити гідрокостюм))Та багатьох не лякають, але треба щось лишати і хлопцям, щоб почували себе потрібнимименя подобные телодвижения не пугают![]()
.
Я в часи студества сама собі вінду вдома перевстановлювала якщо треба було, але так завжди був привід йти до хлопців. Вни бувало мені і оперативки докладали і фільмів докидували.
Мушу вас засмутити, але майже всі зірки частіше живуть в США.Так ви ж на Британщину дістались, чи Генрі Кавіл не оцінив?
...зараз "начальство" знову почистить хвіст теми - самий сороміцький смак.Оффтоп:плацкартні вагінистаттєвий потяг має
© Микола Азіров
- Алло, СБУ? В метро в вагіні бімба!
- Микола Янович, це ви?
- Ні! Це анінім!
Вибачте)
Ну в нього в СшА є будинок, і то зрозуміло, все ж таки він там в основному гроші заробляє, в Австралії зараз він наче теж через зйомки, але основне місце проживання якщо вірити загальним джерелам інформації Південний Кенсінгтон ЛондонМушу вас засмутити, але майже всі зірки частіше живуть в США.Так ви ж на Британщину дістались, чи Генрі Кавіл не оцінив?
А Кавіл зараз частіше в Австралії ніж в Британії.
хтивість. Питоме українське слово.
Потяг - то совєтізм, навіть.
Чи для тебе "потяг" - це тільки тягач з "вагінами"?
у вагіні потягуні - хтивий залізничник у кабіні цього потяга.
Хтивому залізничнику не обов"язково керувати рухом. Йому достатньо перебувати у вагіні потягу. )))raptor, ні, звідтіля нема змоги керувати рухом. Не тим, про який подумали.![]()
с голландским штурваломraptor, ні - хтивий залізничник у кабіні цього потяга. З кермом у руках.![]()
Ти в Празі не був?Одному мне слышится свист фляги на фоне? Не?Вы человек эрудированный и, мне кажется, что Вы читали (слышали) историю о том, как в средние века в одном европейском городе был погром.
Как обычно, доставалось евреям.
И тогда раввин местной синагоги оживил каменную (глиняную) статую (известную как голем).
Голем победил нападавших и затем раввин деактивировал его.
Так вот, эт![]()
![]()
ну проездом разве шо. А шо?Ти в Празі не був?
Забули IvaLen.Що реально всього 3йко дівчат на форумі"Сегодня были опрошены 100% респондентов:
Ксения толком не ответила, Селянка посмеялась, а Ина была оффлайн.?О-йой. Треба з цим щось робить шановна адміністрація. Дівочі дні проводити чи що.
![]()
а у тебя какой размер?
Ми тут жіночу сторону зачепили, а я тут натрапила на відео - посміялася. Потім подумала, а що як правда і десь страждає бідний чоловік, якого треба приголубити...100%, а ще в жінки має бути більше, ніж в чоловіка.Третій бо береш в руку маєш вещь))
Колись відносно оригіналу читав стьоб,-Дослівний переклад з російської.
Никогда не слышал такого слова, полез гуглить. Пришел к выводу, что это аналог слова "похоть", что не соответствует "влечение".