ПотапаПапа
ОстапаПапа
Ну сама посмотри какое видео ты скинула. Это же просто какой то лютый трэш. Первое действие после увиденного - нажатие кнопки "не рекомендовать больше это говно".

.
.Мабуть тобі треба як в анекдоті,- "Мамо замовкніть! А ви батьку,- говоріть, говоріть, говоріть..."Я ще слухаю американське шоу Brooke and Jubal in the morning, про друге побачення. От там трешові історії.

Це не показник якості. На якій мові сказано що воно як контент краще. Пошукайте для прикладу why i prefer stay at home ... і подібні випадки. Тікток для дебілів. Крапка. Паразитарна форма існування мобільного додатку. Ти заходиш в додаток як мавпочка і тобі насипають, а ти свайпаєш, тобто певний якись потенційний юзер..засмічуючи синапси мозку оте збіговисько ідіотів переглядаєш. Смішно чути що я дивлюсь бо там щось корисне. Те саме що від підлітка чути ...О в мене 100 $ і я відкрию компані в Делавер...буду біг босс. Тікати від прохфесіоналів що роблять контент для професійно потребуючих допомоги сидунів у тікток. І про стосунки. Боже навіть добрий день не скажу, не то що знайомитись, якщо пані листає тікток.більша половина це англомовний контент
"Это же не наши методы. "® стосовно мене. Я скажу, я на те не ласий. В кожної жінки є більш серйозний конкурент чим вона. Мій розум. Коли свідомість відчуває що наближається момент when mind breaks trough walls, сила інтелекту настільки контролює організм що я повністю асексуальний. Мене навіть не тягне. Через те в 35 уже проблеми з простатою. Типовий візит до лікаря коли в мене сезони мозкового штурму..кілометр. Ну, якщо на один раз... поспілкуватися...

I can be truly national disaster in relationships so think twice. thanks for irony with citing in first sentence in Your reply.що я на вас якимось чином претендую
В мене більша половина
Це вже сигнал, а вірніше діагноз.В мене більша половина
Зрозумів.Крім цього, це ще й порушення правил
Краще говорити на шести вільно а не так як граматично вірно, ніж на одній але вичурно. Це без підколів. Це просто вибір в житті. Ми всі вільні люди. За правила зрозумів.а то кожного разу смішно (і важко) це читати.
Я без підколів теж. Тут справа не в тім, що артиклі пропущені чи щось таке, а принципово - повний сумбур - пропущені ключові слова типу підмету, рендомне узгодження часів, абсолютно не натуральний порядок. Це не зрозуміло ані іноземцю, ані тим більше не нейтів-спікеру.Краще говорити на шести вільно а не так як граматично вірно, ніж на одній але вичурно. Це без підколів

youtube.com

youtube.com
				Перше - цілком норм явище, якщо таких респондентів виключати з вибірки, лишиться, певно, меньше 1%жіночка "зависає" у Інстаграмі та Тіктоці
Ниче не понял... какая то жопатая мадам прыгает в воду. Шо тут интересного то? Особенно тебеЗгідний