ПотапаПапа
ОстапаПапа
Ну сама посмотри какое видео ты скинула. Это же просто какой то лютый трэш. Первое действие после увиденного - нажатие кнопки "не рекомендовать больше это говно".
Мабуть тобі треба як в анекдоті,- "Мамо замовкніть! А ви батьку,- говоріть, говоріть, говоріть..."Я ще слухаю американське шоу Brooke and Jubal in the morning, про друге побачення. От там трешові історії.![]()
![]()
Це не показник якості. На якій мові сказано що воно як контент краще. Пошукайте для прикладу why i prefer stay at home ... і подібні випадки. Тікток для дебілів. Крапка. Паразитарна форма існування мобільного додатку. Ти заходиш в додаток як мавпочка і тобі насипають, а ти свайпаєш, тобто певний якись потенційний юзер..засмічуючи синапси мозку оте збіговисько ідіотів переглядаєш. Смішно чути що я дивлюсь бо там щось корисне. Те саме що від підлітка чути ...О в мене 100 $ і я відкрию компані в Делавер...буду біг босс. Тікати від прохфесіоналів що роблять контент для професійно потребуючих допомоги сидунів у тікток. І про стосунки. Боже навіть добрий день не скажу, не то що знайомитись, якщо пані листає тікток.більша половина це англомовний контент
"Это же не наши методы. "® стосовно мене. Я скажу, я на те не ласий. В кожної жінки є більш серйозний конкурент чим вона. Мій розум. Коли свідомість відчуває що наближається момент when mind breaks trough walls, сила інтелекту настільки контролює організм що я повністю асексуальний. Мене навіть не тягне. Через те в 35 уже проблеми з простатою. Типовий візит до лікаря коли в мене сезони мозкового штурму..кілометр. Ну, якщо на один раз... поспілкуватися...
I can be truly national disaster in relationships so think twice. thanks for irony with citing in first sentence in Your reply.що я на вас якимось чином претендую
В мене більша половина
Це вже сигнал, а вірніше діагноз.В мене більша половина
Зрозумів.Крім цього, це ще й порушення правил
Краще говорити на шести вільно а не так як граматично вірно, ніж на одній але вичурно. Це без підколів. Це просто вибір в житті. Ми всі вільні люди. За правила зрозумів.а то кожного разу смішно (і важко) це читати.
Я без підколів теж. Тут справа не в тім, що артиклі пропущені чи щось таке, а принципово - повний сумбур - пропущені ключові слова типу підмету, рендомне узгодження часів, абсолютно не натуральний порядок. Це не зрозуміло ані іноземцю, ані тим більше не нейтів-спікеру.Краще говорити на шести вільно а не так як граматично вірно, ніж на одній але вичурно. Це без підколів
Перше - цілком норм явище, якщо таких респондентів виключати з вибірки, лишиться, певно, меньше 1%жіночка "зависає" у Інстаграмі та Тіктоці
Я теж цікаве знайшла
Ниче не понял... какая то жопатая мадам прыгает в воду. Шо тут интересного то? Особенно тебеЗгідний