Тариф передплати «Турбота» (2025)

Місто
Львів
2.Чому людині ніяк не дає заспокоїться той факт, що хтось із форуманів, мав нахабство без його схвалення підібрати та придбати собі тариф, який на даний час на 100 відсотків відповідає вимогам його власника по грошам, наповненню і умовам?
Не знаю за яку людину йдеться, але особисто я цікавився доцільністю придбання цього пакету за умови діючого контракту КС.

Дано:
СП =100грн
АП=100грн
1.Cкільки ж коштує сім-карта?

Сімкарта коштує рівно стільки, скільки покупець віддав щоб отримати її в магазині. Без грошей її не дають.Те, що у вартість СП включена АП на перший місяць - є бонусом.

Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
А чи не можна буде купити стартовий пакет Універсальний або Йеззз і через додаток або меню підключити тариф Турбота?

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Я щось не дуже розумію, а чим не годиться вже наявний контракт КС для використання за вищеозначеними сценаріями?
Судячи з умов тарифу "Турбота" для його придбання потрібно заплатити 100 грн за стартовий пакет, які знімуться за перший місяць.

Чомусь думав що у кожного редівця на руках вже давно є певна кількість сім карт всіх нацоператорів. У мене зараз їх сім, з яких шість голодуючих і лише одна, з якої дзвоню. Нові заводив би тільки задурно.
Номер контракту Київстар цілком підходить для використання за перерахованими сценаріями. Але є нюанси.
Поки користуватимуся двома номерами:
1 Тому що в квартирі на Лайфсел не буває недозвонів. На Київстарі бувають.
2 По Лайфселл бувають дуже довгі розмови з номерами Лайфсел, а на Київстар (який в іншому телефоні) - з номерами Київстар.
3 Місячна оплата цих тарифів невелика. (Тариф Київстар дешевше за Турботу).
4 Хочу, щоб фінансовий номер не був зареєстрований у Viber, Telegram. Тому що деякі постачальники послуг (наприклад, вивезення сміття в нашому місті) почали розсилати свої квитанції через Вайбер і пропонують відмовитися від паперових. Мені таке не треба. Незрозуміло, де вони взяли номер.
5 Якщо будуть відключення світла влітку, я зможу подивитися футбол через мобільний інтернет Лайфсел. Швидкості Інтернету вистачає. Київстар – ні.
6 Можливо, що колись вирішу оплачувати один номер, але не сьогодні.

Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
А чи не можна буде купити стартовий пакет Універсальний або Йеззз і через додаток або меню підключити тариф Турбота?
Тільки пенсійного віку...
Та добре я знаю, тому мене і цікавить, родичам.

Місто
Київська область Березань
Тільки пенсійного віку...
Та добре я знаю, тому мене і цікавить, родичам.
Зрозумів. Ні тільки новий номер

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Скоріше в оператора, аніж в банку. З даних в контракті, а тепер ще зі зареєстрованого на паспорт припеду.
Ні. Квитанцію надіслали на Вайбер моєму родичу. Номер Київстар передоплати, не зареєстровано на паспорт. Один у нього. Фінансовий і для всіх інших потреб. Тому не можу зрозуміти, де взяли його номер.
В мене немає Вайбера. Мені не надсилали. Нема куди.

Але це все не стосується теми про тариф Турбота.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Тут є гігабайти без кордонів 10гб і 100хв для України з закордону.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
У тарифі Турбота не бачу такого наповнення. Ні, мабуть, нема.
100 хв для України з закордону - тариф Ваш вибір, яким я користувався, там є.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Є, в мій лс з додатку має відображати в розділі баланси, хіба якщо новий абонент, то воно буде після третьої ап

Місто
Білозір'я
Є, в мій лс з додатку має відображати в розділі баланси, хіба якщо новий абонент, то воно буде після третьої ап
+ тут написано, що є

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Поки що ні. Я куплю тарифну підписку на 12 місяців. Третьої ап не буде. Новий абонент.

Вкладення

• 67543.jpg
    67543.jpg
    43.6 КБ · Перегляди: 25
Зверху