Я щось не дуже розумію, а чим не годиться вже наявний контракт КС для використання за вищеозначеними сценаріями?
Судячи з умов тарифу "Турбота" для його придбання потрібно заплатити 100 грн за стартовий пакет, які знімуться за перший місяць.
Чомусь думав що у кожного редівця на руках вже давно є певна кількість сім карт всіх нацоператорів. У мене зараз їх сім, з яких шість голодуючих і лише одна, з якої дзвоню. Нові заводив би тільки задурно.
Номер контракту Київстар цілком підходить для використання за перерахованими сценаріями. Але є нюанси.
Поки користуватимуся двома номерами:
1 Тому що в квартирі на Лайфсел не буває недозвонів. На Київстарі бувають.
2 По Лайфселл бувають дуже довгі розмови з номерами Лайфсел, а на Київстар (який в іншому телефоні) - з номерами Київстар.
3 Місячна оплата цих тарифів невелика. (Тариф Київстар дешевше за Турботу).
4 Хочу, щоб фінансовий номер не був зареєстрований у Viber, Telegram. Тому що деякі постачальники послуг (наприклад, вивезення сміття в нашому місті) почали розсилати свої квитанції через Вайбер і пропонують відмовитися від паперових. Мені таке не треба. Незрозуміло, де вони взяли номер.
5 Якщо будуть відключення світла влітку, я зможу подивитися футбол через мобільний інтернет Лайфсел. Швидкості Інтернету вистачає. Київстар – ні.
6 Можливо, що колись вирішу оплачувати один номер, але не сьогодні.