Зник разом з @Sanyok77 і його лингвистическими изысканиями
Чудово. Тоді в підтримку Олександра.
Спробуйте не звертати уваги на таке, хоча воно не просто (говорю насамперед про себе). З часу моєї реєстрації на цьому ресурсі, зробив висновок (в якому за роки переконувався декілька разів), що це місце зі своїми (що нормально) недекларованими правилами. Та в такому випадку є два варіанти: або прийняти правила гри (що я і зробив), якщо хочеться тут далі бути (без вічного бану), або "піти геть". Оті мої дописи недавні, це в межах гумору бо тут в більшості класний народ і я себе давно не уявляю без реду і тутешніх (пишу не часто але ніки тих, хто тут ще "за царя Гороха", стали рідними, завжди читаю їх дописи). Спроби навчити мене моєї рідної мови - таке собі як на мене, бо вчити української народженного українця з Західної України... Емм... (одразу без гумору прошу вибачення у шановного панства, якщо в когось раптом залоскоче, з інших областей України - ні на мить немаю сумніву, що ви нашу солов'їну знаєте не гірше ніж я, а ваші зауваження моїм дописам, тільки говорить про те, що й дехто краще). Ну ви зрозуміли. Тому я ці всі підтрунювання/повчання сприймаю на позитиві. В нас прекрасна українська демократія, тому дозволю собі висловити свою думку: нічого доброго не буде з того, коли українці розповідають іншим українцям якою мовою розмовляти.