Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Київ
не перемикається воно на ВоВіфі при налаштуванні "переважно моб. мережі"
тобто ви самі йому дали інструкцію намагатися використовувати моб мережу поки це хоч якось можливо, а потім дивуєтеся, чому це телефон її виконує )

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Для VoWiFi смартфон прокидає VPN- tunnel до ядра Київстар. Виходячи з твоїх дописів, саме робота адгарда створює проблеми для трафіку в сторону Київстар. Вимкни його і проблеми повинні зникнути.
Я ж писав, що пробував вимикати, але воно не впливає ніяк. В інших місцях ВоВіфі працює без проблем і з ним і без нього. Вдома у мене не працює і з ним і без нього.

Місто
Харків
Fanatik, роутер норм. Якщо не подвійний nat або специфічне підключення до інтернету як L2TP або PPTP, то справа не в ньому
З приводу подвійного Нату не знаю і не знаю як перевірити. Думаю, явно якийсь один айпі у мене на якому і інші "сусіди" сидять.
Підключення звичайне, точно не специфічне, через dhcp. До роутера ще термінал ONU.
Post automatically merged:

Fanatik, ну треба пробувати міняти Інтернет — перевірити працездатність, потім роутери й також перевірити працездатність, потім усе — перевіряєш. Ну для перевірки пробуєш також із тим DNS та без нього.
Пішов зараз в сусідній будинок, там той самий провайдер в спортивному центрі і у мене пароль є від їхнього Вайфай. Там ВоВіфі від КС працює без проблем.

Висновок: проблема в моєму роутері?
У вас скорее всего в ONU работает NAT и в роутере еще NAT, по хорошему ONU бы перевести в режим моста.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Fanatik, Читав, що бажано в налаштуваннях роутера тримати увімкненим IPSec Passthrough, а також виключити SIP ALG. І ще щоб значення DHCP Lease Time було не менше, ніж 30 хв.
Подивлюся в налаштуваннях, але на роутерах Сяомі налаштування дуже обмеженні.

не перемикається воно на ВоВіфі при налаштуванні "переважно моб. мережі"
тобто ви самі йому дали інструкцію намагатися використовувати моб мережу поки це хоч якось можливо, а потім дивуєтеся, чому це телефон її виконує )
Я не дивуюся.
Просто ви відповідали людині, яка, як я зрозумів, цікавиться тим, що буде на практиці, якщо сигнал 4г поганий і увімкнуто Волте і ВоВіфі (переважно моб.мережі).
Я описав свою практичну ситуацію, що буде.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Fanatik, роутер норм. Якщо не подвійний nat або специфічне підключення до інтернету як L2TP або PPTP, то справа не в ньому
З приводу подвійного Нату не знаю і не знаю як перевірити. Думаю, явно якийсь один айпі у мене на якому і інші "сусіди" сидять.
Підключення звичайне, точно не специфічне, через dhcp. До роутера ще термінал ONU.

Fanatik, ну треба пробувати міняти Інтернет — перевірити працездатність, потім роутери й також перевірити працездатність, потім усе — перевіряєш. Ну для перевірки пробуєш також із тим DNS та без нього.
Пішов зараз в сусідній будинок, там той самий провайдер в спортивному центрі і у мене пароль є від їхнього Вайфай. Там ВоВіфі від КС працює без проблем.

Висновок: проблема в моєму роутері?
У вас скорее всего в ONU работает NAT и в роутере еще NAT, по хорошему ONU бы перевести в режим моста.
у мене подвійний NAT, а ще VPN, а ще pihole ріже рекламу, а ще DNS не провайдерівський, а зовнішній. і жодних проблем з vowifi.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Kovalevgen, Як я можу переналаштувати ОНУ?
Я чомусь раніше вважав, що це просто якась коробочка від провайдера, на яку я ніяк не можу впливати.

Місто
Харків
Kovalevgen, Як я можу переналаштувати ОНУ?
Я чомусь раніше вважав, що це просто якась коробочка від провайдера, на яку я ніяк не можу впливати.
Это не просто коробочка, это примитивный роутер, что бы переключить ее с режима роутера в режим моста нужно знать пароль от нее, можно погуглить по модели какой пароль по умолчанию (провайдеры их редко меняют) или обратится к провайдеру что бы они удаленно зашли на вашу ONU и поменяли режим работы на мост.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Kovalevgen, А як я можу підключитися до цієї коробочки? Вайфаю то там не має. Потрібна віта пара та ПК?

Місто
Харків

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
Kovalevgen, ну для этого есть друзья, знакомые =)

Ну попробовать ещё сбросить данный роутер на заводские установки и настроить заново.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Та є роутери ще під рукою, я ж одразу список надав)
Зараз спочатку на цьому всі налаштування перепробую, а далі буду інші...

Місто
Харків
Mikrotik ставьте, который у вас есть, его и настраивать интересно :)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25
Adguard DNS на чому в тебе стоїть? На роутері чи смартфоні?

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Кочевник, на смартфоні, на роутері ДНС Cloudflare/Гугл.
Але з роутером я вже все що можна щойно перепробував, не допомогло. Буду інший зараз пробувати.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
Fanatik, ти пробував на роутері залишати DNS від свого провайдера? Після цих змін телефон треба перепідключити до роутера.

Зверху