На тариф Super Net Unlim була акція знижка 99%, після її підключення прийшла акція: РБА за 1780 грн. На яку меншу ціну можна далі очікувати?
У мене до 22.01 пропозиція РБА за 1020грн, чекаю коли щось нормальне запропонуютьНа тариф Super Net Unlim була акція знижка 99%, після її підключення прийшла акція: РБА за 1780 грн. На яку меншу ціну можна далі очікувати?
А зачем под спойлер такое прятать?*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Дорого можна і дешевше почекати, торік за 360 давали.На номер (с неоплаченной абонплатой) в тарифе "Vodafone SuperNet Unlim" предлагают услугу "Год без абонплат" за 1110грн. Думаю брать, т.к. цена шикарная для такого тарифа.
И за 199 грн/год было ещё в ноябре, сейчас норм цена 199 грн за полгода. Монтажом надо пробовать.Дорого можна і дешевше почекати, торік за 360 давали.На номер (с неоплаченной абонплатой) в тарифе "Vodafone SuperNet Unlim" предлагают услугу "Год без абонплат" за 1110грн. Думаю брать, т.к. цена шикарная для такого тарифа.
перевіряйте ще плюшки у додатку)4Ж Смарт Лайт на базових, подарунок нарахувався.Якщо мій номер на базових, пакет не діє, зарахується мені подарунок?
Реінкарнація азіроваДруже, а можна без цієї хуйні?
Після вчорашнього подарунка на день соборності, сьогодня ГБА за 330 грн. На базових с довтня, до цього 99% знижка на місяць, а ще до цього був ГБА. Тариф був анлим, поки голодував запропонували 4 Ж Сматр Лайт, погодилась, бо практично цим номером не користуюсь, для банківських додатків вистачить
Того, хто писав для азірова.мисяць пидключений
Реінкарнація азіроваДруже, а можна без цієї хуйні?.