Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Найближчим часом теж куплю якийсь маленький "брехунець" на 18650, бо не сидіти ж весь час в машині під час блекаутів. Якщо їх ще не розібрали, як UPS'и..
Срака повна. Все розібрали. Шукав і онлайн, і офлайн, немає нічого, там де світиться на Олух або Промі - продаван відбиває замовлення, гроші повертаються - немає в наявності. Або таскати із собою додому магнітолу з машини і садити на 12в, або зробити "боксік" на модулі fm-bt-usb плюс підсилювач на схемі Yamaha 20Вт, калоші 15Вт є, комплект для збірки один теж..

dima1

Moderator
Команда форуму
Місто
Мальмё
Телефон
Samsung Galaxy S20 Ultra
Ми довго думали, чи розповідати вам цю історію, і все-таки наважились.
Тред про нашу останню базову станцію в Маріуполі
Пам'ятаю, що хтось у цій темі писав, що залишається одне місце в Маріуполі де Київстар продовжує ловити.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
dima1, это сейчас физически невозможно.
Не сейчас, а весной или в начале лета об этом писали.
Ну, пока орки полностью не потушили на оккупированной территории украинскую связь,(в самом Мариуполе ее не было с начала марта), в окрестных поселках (20-30 км) связь всё еще работала. Теоретически можно было принять сигнал, и практически в конце марта с 9 этажа дома на западной окраине города ко мне дозванивался родственник...
Post automatically merged:

Да уж, нашел мое сообщение 15 марта. Тогда именно та самая последняя БС и работала...

Останнє редагування:
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Після вчорашнього виключення світла, коли тривога була, номер Київстара переключився на Водафон. Потім через декілька годин поїхав через половину всієї Хмельницької області в м. Хмельницький, постійно номер був у роумінгу Водафон. Сьогодні треба смс для авторизації, Київстар не може їх прислати, вже і на Водафон примусово переключався, зв'язок в 2g біля -95 дБн. При перевірці коштів на рахунку, пише таке:

Вкладення

• SmartSelect_20221206-122405_Phone.jpg
    SmartSelect_20221206-122405_Phone.jpg
    27.7 КБ · Перегляди: 73
Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя
Сьогодні через відсутність світла 2 провайдера з оптоволокном лягли. І не працював інтернет. На точці Розетка почали ставити супутниковий інтернет від Датагруп.
Скільки коштує, підкажете?

Місто
Запоріжжя
ото не треба було проводні телефони відключати, понакупали ото собі мобілок, а краще як діди, по дротам! :)
Можна ще подавати сигнали вдень димом, а вночі вогнищем :cool:.

Найближчим часом теж куплю якийсь маленький "брехунець" на 18650, бо не сидіти ж весь час в машині під час блекаутів. Якщо їх ще не розібрали, як UPS'и..
Срака повна. Все розібрали. Шукав і онлайн, і офлайн, немає нічого, там де світиться на Олух або Промі - продаван відбиває замовлення, гроші повертаються - немає в наявності.
У мене валяються два непотрібні FM-приймача. Один у MP3-програвачі, у якому зламалася флеш-пам'ять і який я чомусь не викинув :).

При локальному відключенні електрики у Київстара швидкість інтернету поступово падає до нуля, але потужність мобільного радіосигналу від 3/5 до 5/5. Це поганий зв'язок планшета з базовою станцією чи поганий аплінк базової станції? Наскільки я розумію, більшість потужності витрачається на радіозв'язок і кабельний зв'язок, а не на маршрутизацію.

Останнє редагування:

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
У мене валяються два непотрібні FM-приймача. Один у MP3-програвачі, у якому зламалася флеш-пам'ять і який я чомусь не викинув :).
Це комерційна пропозиція, чи хочеш подарувати непотрібне? Я приймаю..))

При локальному відключенні електрики у Київстара швидкість інтернету поступово падає до нуля, але потужність мобільного радіосигналу від 3/5 до 5/5. Це поганий зв'язок планшета з базовою станцією чи поганий аплінк базової станції? Наскільки я розумію, більшість потужності витрачається на радіозв'язок і кабельний зв'язок, а не на маршрутизацію.
Так само, сигнал повний - дата не ходить. Дзвонити в більшості випадків по жсм виходить. Мені здається, штучно обмежують послугу, бо якщо були б перевантажені базові, навантаження було б поступове, а не різко відразу, коли вимикається світло.

Merida

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Знаючи реальну ситуацію з генераторами у мобільних операторів у конкретній області вищевказану статтю хочеться назвати "Велике базо-станційне підтримництво". Але асфальт класти було легше ;)

Місто
Запоріжжя
Що справді допомогло б мешканцям міст – визнання обладнання операторів мобільного зв’язку критичною інфраструктурою. У такому разі його не вимикали б під час контрольованих відключень електромережі.
Чому зникає або погіршується мобільний зв’язок під час блекаутів

onakis

©️
Місто
Дружківка
А нельзя сделать на время блекаута поголовный шейп, и своим и чужим? 1 Мбт на рыло и хватит. Хоть ты на вышку залезь, все в равных условиях.

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
А нельзя сделать на время блекаута поголовный шейп, и своим и чужим? 1 Мбт на рыло и хватит. Хоть ты на вышку залезь, все в равных условиях.
Так наче і так в час блекауту швидкість в усіх операторів шейпиться до 500 кілобіт. Чи я помиляюся? Особисто перевіряв на операторах київстар та lifecell

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Так и так все шейпится и тормозит шо мама не горюй. Света нет, и все, пиздець, все три оператора в говно.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
У меня хыатает на час без света дальше все. Даже тг

Місто
Смт. Васильківка, Дніпропетровська область
Телефон
Poco M5, Tecno Go 2024
Вчора, о 9-й ранку зникло світло, з'явилося сьогодні о 6.30. ранку, о 12.30 знову вимкнули.
Першим зник,десь о 11-12 ранку, lifecell (4G-3G-2G), потім Київстар 4-3-2G). Vodafone зник 3G і 4G (LTE 1800), але залишився 2G і перевантажений LTE 900. Vodafone в 2G пускав усіх (Київстар, Lifecell, 3Mob, Lycamobile) давав дзвонити та навіть інтернет Edge намагався працювати. Вранці першим з'явився Київстар, а за кілька годин - lifecell.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
vanzha, в мене більше доби не було світла то вам ще щастить...

Зверху