Реально героиМи довго думали, чи розповідати вам цю історію, і все-таки наважились.
Тред про нашу останню базову станцію в Маріуполі
Реально героиМи довго думали, чи розповідати вам цю історію, і все-таки наважились.
Срака повна. Все розібрали. Шукав і онлайн, і офлайн, немає нічого, там де світиться на Олух або Промі - продаван відбиває замовлення, гроші повертаються - немає в наявності. Або таскати із собою додому магнітолу з машини і садити на 12в, або зробити "боксік" на модулі fm-bt-usb плюс підсилювач на схемі Yamaha 20Вт, калоші 15Вт є, комплект для збірки один теж..Найближчим часом теж куплю якийсь маленький "брехунець" на 18650, бо не сидіти ж весь час в машині під час блекаутів. Якщо їх ще не розібрали, як UPS'и..
Пам'ятаю, що хтось у цій темі писав, що залишається одне місце в Маріуполі де Київстар продовжує ловити.Ми довго думали, чи розповідати вам цю історію, і все-таки наважились.
Не сейчас, а весной или в начале лета об этом писали. Вот нашёл.dima1, это сейчас физически невозможно.
Ну, пока орки полностью не потушили на оккупированной территории украинскую связь,(в самом Мариуполе ее не было с начала марта), в окрестных поселках (20-30 км) связь всё еще работала. Теоретически можно было принять сигнал, и практически в конце марта с 9 этажа дома на западной окраине города ко мне дозванивался родственник...Не сейчас, а весной или в начале лета об этом писали.dima1, это сейчас физически невозможно.
Да уж, нашел мое сообщение 15 марта. Тогда именно та самая последняя БС и работала...Вот нашёл.dima1, это сейчас физически невозможно.
Скільки коштує, підкажете?Сьогодні через відсутність світла 2 провайдера з оптоволокном лягли. І не працював інтернет. На точці Розетка почали ставити супутниковий інтернет від Датагруп.
Не знаю, треба в Датагруп питати. Там по дзвінку тарифи кажуть.Скільки коштує, підкажете?
Можна ще подавати сигнали вдень димом, а вночі вогнищем .ото не треба було проводні телефони відключати, понакупали ото собі мобілок, а краще як діди, по дротам!
У мене валяються два непотрібні FM-приймача. Один у MP3-програвачі, у якому зламалася флеш-пам'ять і який я чомусь не викинув .Срака повна. Все розібрали. Шукав і онлайн, і офлайн, немає нічого, там де світиться на Олух або Промі - продаван відбиває замовлення, гроші повертаються - немає в наявності.Найближчим часом теж куплю якийсь маленький "брехунець" на 18650, бо не сидіти ж весь час в машині під час блекаутів. Якщо їх ще не розібрали, як UPS'и..
Це комерційна пропозиція, чи хочеш подарувати непотрібне? Я приймаю..))У мене валяються два непотрібні FM-приймача. Один у MP3-програвачі, у якому зламалася флеш-пам'ять і який я чомусь не викинув .
Так само, сигнал повний - дата не ходить. Дзвонити в більшості випадків по жсм виходить. Мені здається, штучно обмежують послугу, бо якщо були б перевантажені базові, навантаження було б поступове, а не різко відразу, коли вимикається світло.При локальному відключенні електрики у Київстара швидкість інтернету поступово падає до нуля, але потужність мобільного радіосигналу від 3/5 до 5/5. Це поганий зв'язок планшета з базовою станцією чи поганий аплінк базової станції? Наскільки я розумію, більшість потужності витрачається на радіозв'язок і кабельний зв'язок, а не на маршрутизацію.
Телеком-фронт: як мобільні оператори протистоять блекаутам, повертають зв'язок, відбудовують зруйноване і допомагають ЗСУ
Та до чого тут монумент «Три сестри» – пам‘ятник «дружбі» українців, білорусів та росіянmind.ua
Чому зникає або погіршується мобільний зв’язок під час блекаутівЩо справді допомогло б мешканцям міст – визнання обладнання операторів мобільного зв’язку критичною інфраструктурою. У такому разі його не вимикали б під час контрольованих відключень електромережі.
Так наче і так в час блекауту швидкість в усіх операторів шейпиться до 500 кілобіт. Чи я помиляюся? Особисто перевіряв на операторах київстар та lifecellА нельзя сделать на время блекаута поголовный шейп, и своим и чужим? 1 Мбт на рыло и хватит. Хоть ты на вышку залезь, все в равных условиях.
Так и так все шейпится и тормозит шо мама не горюй. Света нет, и все, пиздець, все три оператора в говно.А нельзя сделать на время блекаута поголовный шейп, и своим и чужим? 1 Мбт на рыло и хватит. Хоть ты на вышку залезь, все в равных условиях.