Легалізація вогнепальної зброї в Україні

Місто
Київ та околиці
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Тоесть человек ночью шел домой, стало плохо (сердце, желудок, голова и тд..), заблудился, так как потерял суть того где он находится, не смог адекватно оценить ситуацию перелез (перешагнул) забор или вошел в открытую калитку, которую хозяин забыл закрыть на засов ночью, решил постучать в окно спросить где он находится и попросить помощи, не рассчитал силу и стекло разбилось, а в ответ не помощь а картечь из ружья в голову на поражение, замечательно....
Тобі добре було б адвокатом працювати. Гарно вмієш байки розказувати. )))

Останнє редагування:

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Если "протиправне насильницьке вторгнення в житло" вообще исключает превышение самообороны.
Т.е. тебе ломают ворота - можешь сделать дырочку в голове нападающему и тебе за это ничего не должно быть.
Тоесть человек ночью шел домой, стало плохо (сердце, желудок, голова и тд..), заблудился, так как потерял суть того где он находится, не смог адекватно оценить ситуацию перелез (перешагнул) забор или вошел в открытую калитку, которую хозяин забыл закрыть на засов ночью, решил постучать в окно спросить где он находится и попросить помощи, не рассчитал силу и стекло разбилось, а в ответ не помощь а картечь из ружья в голову на поражение, замечательно....
Такого полюбому убить надо.

Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Как говорила моя бабушка: лучше выстрелить, перезарядить и еще раз выстрелить, чем светить в темноту фонариком и спрашивать "кто тут?"©

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Тоесть человек ночью шел домой, стало плохо (сердце, желудок, голова и тд..), заблудился, так как потерял суть того где он находится, не смог адекватно оценить ситуацию перелез (перешагнул) забор или вошел в открытую калитку, которую хозяин забыл закрыть на засов ночью, решил постучать в окно спросить где он находится и попросить помощи, не рассчитал силу и стекло разбилось

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Пьяная беременная с 5летним ребенком случайно перепутала дом, разбила окно и нассала на двери, получила кастетом по затылку в теме про огнестрельное оружие. Неважно о чем поговорить, лишь бы поговорить

Місто
Днепр - Полтава
Сейчас подкину говна на вентилятор. Предлагаю выдавать разрешения на короткоствол всем, кто был мобилизованным и контрактникам, начиная с 2014 г. Как думаете, желающих пойти в ЗСУ такой закон добавил бы?
Я бы себе Глок 43 бы взял. Вполне достаточно для скрытого ношения.
Post automatically merged:

Имею ввиду, что начиная от сейчас и после войны, все кто был в ЗСУ имеют право носить короткоствол.

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Вінницька, Бухарест, Київ
Телефон
i13ProMax, G86 Power
Сейчас подкину говна на вентилятор. Предлагаю выдавать разрешения на короткоствол всем, кто был мобилизованным и контрактникам, начиная с 2014 г. Как думаете, желающих пойти в ЗСУ такой закон добавил бы?

Имею ввиду, что начиная от сейчас и после войны, все кто был в ЗСУ имеют право носить короткоствол.

Право мати зброю мають всі, хто пройшов відповідні процедури/комісії, задля самозахисту, а не окремі групи.

logist_eg

Заблокований
Місто
Західна Україна

Бажаючих і Служити в ЗСУ Не збільшиться але в свою чергу я би навпаки зобов’язав всім хто має Посвідчення учасника бойових дій видавати пожиттєво до семидесяти років в на зберігання Додому автомат або кулемет з мінімальним набором патронів до нього там до АК чи м16 2-3 рідки до кулемета побільше

Тара

Заблокований
Місто
Одеса
Riznychenko, закладав в пост взагалі інший зміст та підтекст. Абсолютно не принизливий. Як ви сприйняли.
Але вже видалив.
я не лікар. Але до чого тут лікарі?
Ніхто ж не каже що у когось проблеми з головою.

В Одесі військовий взяв у заручники дружину і дитину та намагався вкоротити собі віку: у Силах оборони надали коментар​

18:11 28/12/2023
Ось з останніх новин.

Зрозуміло що більшість злочинів роблять цивільні. Які, як я і казав вище, бухнуть і ріжуть/стріляють в сусідів. І це трапляється кожного дня.
я лише мав на увазі що навіщо ветерану війни кулемет під подушкою зовсім не зрозуміло.

Місто
Львів
Ніхто ж не каже що у когось проблеми з головою.
Реальна ситуація: 2016, повернувся після 2-х років добровольцем... перша співбесіда і дівчинка-рекрутер розповідає мені, що не впевнена в моїй стресостійкості та належній соціальній адаптації. Це було навіть не принизливо, не шок, до такого ще, напевне, й термін не вигадали. От я сиджу, хлопака з двома вишками, знанням мов, хорошим резюме та рекомендаціями і не знаю як цьому молоденькому чудові прокоментувати її слова - підвівся і пішов. Аж за кілька тижнів дізнався, що наш тодішній міністр охорони здоров'я розповідав в інтерв'ю на телебаченні, що 80% атівців попаяні.
Ось з останніх новин.
Раджу Вам не екстраполювати поодинокі випадки на великий зріз суспільства. Ви не маєте жодного морального права пропонувати обмеження в правах частини населення, бо Вам так захотілося. Тим більше, вирішувати кому ще слід адаптуватися, а хто вже придатний до цивільного життя.

Тара

Заблокований
Місто
Одеса
Riznychenko, всі свої слова забрав обратно. Визнаю. Той пост видалив, бо ви його розтлумачили зі свого боку і він здався негативним, але

пропонувати обмеження в правах частини населення
Я не казав про обмеження в правах
Я казав про не надання додаткових преференцій у вигляді пожиттєвого права на кулемет. Відчуваєте різницю?
я ж не кажу що всім кулемет можна, а ветеранам ні.
я казав що кулемет нікому не можна.
Тож обмежень ніяких не пропонував.

наш тодішній міністр охорони здоров'я розповідав в інтерв'ю на телебаченні, що 80% атівців попаяні.
Я такого не казав і не мав на увазі

Зверху