Wódka, по польські здається, українською горілка. Поляки вихопили слівце можливо ще з часів окупації Польщі московськими табунами безтолкукопитних. Деякі селяни які любили випити, а тому варіант для них був лише один- робити батраком на пана, можливо перехопили жаргонне словечко і прижилось вутка, яка тут згадувалось. В її варіаціях я не розбираюсь і не люблю спирту. Чув ще таке, спиртувка. Прискорює роботу мозку, а в мене він і так літає як тесла, а якщо не вчу нового то сідає так само як і акумулятори в тесла
)))
Залишу історію алкоголю тих хто розбирається в такому нелегкому на печінку лінгвістичному дослідженні. Страждають заради науки , істина у них на дні стакана,...попробуй доберись через мілілітрів аргументів. Ні, я не п'ющий. Ще гірше, самонавчаюсь. Це ще гірша залежність. Горілку можна купити а розум ні. Залежати від нього то морока і проблемна людина у особистому житті? Режим осел і рефлекси по відношенню до мужчиновишуківарок відсутній. Зате турбо режим козел у баченні деяких жінок. Ну то таке...ліричний відступ.. буде поганий настрій кинутись в просвітництво то піду в тему взаємовідносин на форумі, переконаю феміністок аргументом. По темі. Рис мені приївся уже давно. Ще з студенства.
Відео 中文,як треба говорити з китайцями щоб поважали . Ще цікавого багато світі. В цій темі можна буде багато про мови побесідувати.